Regisztráció Elfelejtett jelszó

városi gyerekek orbán viktorról értekeznek

matgab Előzmény: #881336

Nagyjából igen, ez mind igaz is.

Egy kis tétel az inflációban, kis tétel a fogyasztói kosárban, de egy k.v@ nagy elhibázott lépés egy rossz irányba a piacgazdasági rendszerben.

Egy nagyon rossz üzenet.

Egy benzinár fagyasztás és egy kamatstop után. Ezer milliárdok felvétele mellett.

Tényleg sikerül délamerikanizálódnunk, anélkül , hogy a jelenben néhány politikai frázis pufogtatásán kívül lenne bárkinek bármi kézzelfogható haszna.

És hogy mi lesz ezeknek a lépéseknek a következménye?

A kevesebb beruházás, a kevesebb innováció, a gyengülő forint, a visszaeső belső termelés és az infláció...

Gyönyörű kombináció, lehet hozzá tapsikolni, meg utána hibáztatni a nemzetközi pénzügyi spekulációt!

Én elcseszettül szomorú lettem, mert a Fidesznek ezek a döntései nem a korábbi Varga Mihályos kiszámítható hosszútávú racionális lépések folytatása, mégcsak nem is Matolcsy - kicsit spekulatív, de utólag mindenképpen eredményesnek tűnő tevékenysége...

Itt ez valami új, valami megmagyarázhatatlan, kommunisztikus, proletár, lumpen, valóságtól elrugaszkodott rövid távú gondolkodás vette át a helyét a gazdaságpolitika irányításában.

És azért vagyok szomorú, mert nincs az az isten, hogy a mai ellenzéki pártokra szavazzak, de amit a Fidesz mostanában tesz a nagy szavazat gyűjtés érdekében, azzal elvesztette a szavazatomat és elveszti sok józan gondolkodású polgári konzervatív értékrendű ember szavazatát is.

Sajnos oda jutottunk, hogy velem ellentétben, aki már akkor is nemzeti konzervatív voltam, amikor a Fidesz még az Szdsz liberális ifjúsági fióktagozata volt és az maradtam még most is, amikor a Fidesz már dél amerikai baloldali párttá vált.