Egyre többet hallani és olvasni az úgynevezett közösségi tőzsdei kereskedés fogalmáról. Kétségtelenül az elmúlt év óriási újítása ez az online tőzsdei és pénzügyi kereskedés világában. De mit is jelent ez és miért is jó ez számodra?

altA közösségi kereskedés során a traderek együttműködnek egymással kereskedési stratégiájuk koordinálása és szaktudásuk megosztása érdekében. Lehetőséged van arra, hogy a világ 1,5 millió tőzsdei bekektetőjének minden egyes lépését egy az egyben élőben lemásold. Egy kattintással betekintést nyerhetsz valódi portfóliójukba, statisztikájukba és élőben láthatod, hogy ki milyen pozíciókat nyit vagy zár éppen most élőben. És mindezt teljesen ingyen megteheted! Sokan eddig csak a Facebook-on, Twitter-en vagy egyéb Tőzsdefórumokon tudtak egymással kommunikálni, kereskedési pozíciójukat megmutatni másoknak és tanácsokat kérni. Vagy drága tanfolyamokra kellett pénzt befizetniük ahhoz, hogy találkozhassanak igazán profi kereskedőkkel és betekintést nyerhessenek titkos portfóliójukba! De ez már a múlt! Ma már egyre többen követik a világ profi kereskedőinek minden egyes lépését élőben az eToro OpenBook-jának köszönhetően.

Fantasztikus újdonság, hogy az eToro Openbook-ján már Te is követheted a világ legprofibb tőzsdei kereskedőit és 1 kattintással le is másolhatod a tranzakcióikat. És mindezt élőben, ahogy nyitnak/zárnak egy pozíciót!

Sőt, ha sikeresen "összekötötted" a pozíciódat az általad kiválasztott profi tőzsdeguru adott pozíciójával akkor attól kezdve bátran hátradőlhetsz és bízd a pofira a többit...hagyd, hogy ő zárja le automatikusan a Te pozíciódat is. Igen, jól hallottad....ez az egyedülálló lehetőség most teljesen ingyenesen már elérhető az eToro OpenBook-ján!

Kattints ide és nézd meg kik a legjobbak a világon!

Ja, és ha ez nem lenne elég akkor részletes statisztikát, kimutatást, nyereség/veszteség elemzést, és sok más hasznos eszközt találsz, hogy kiválaszd a világ 1,5 millió profi kereskedője közül a legjobbakat akiket követni majd utánozni szeretnél!

De nézzük, meg közelebbről, hogy hogyan is működik ez a gyakorlatban…

Az eToro OpenBook-ja – ahol minden kereskedés nyitott könyv a számodra!

A közösségi kereskedési irányzatnak a leginnovatívabb képviselője – az eToro OpenBook ami egy olyan tőzsdei kereskedési hálózat, amelyhez ingyenesen lehet csatlakozni, és azzal a céllal fejlesztették ki, hogy segítséget nyújtson a pénzügyi ügyletekkel foglalkozó kereskedők számára.

Az újonc kereskedők a profi kereskedők kereskedési ügyleteinek közvetlen lemásolására használhatják az OpenBook-ot, felkínálva nekik annak lehetőségét, hogy a piacon való kereskedést még azelőtt megkezdhessék, mielőtt saját maguk jelentős pénzügyi kereskedésről szóló tudáshoz jutnának.

Minden egyes kereskedő számára az OpenBook óriási lehetőséget biztosít az ismeretek átadására és az abból való tanulásra, mivel a kereskedők egymás portfólióját élőben követik, kommunikálnak egymással és tanulnak egymástól.

alt

Az OpenBook oly módon nyitja meg a kapcsolatot a kereskedők között, ahogy az még korábban soha nem volt tapasztalható és segítséget képes nyújtani a kereskedőknek újra és újra a pénzügyi piacon tapasztalható új perspektívák megszerzésére, anélkül, hogy ezért bármit is fizetni kellene, vagy a bróker jóindulatára kelljen hagyatkozni.

Ha te saját magad is szeretnél belenézni, hogyan is működik a közösségi kereskedés, kattints ide és próbáld ki az OpenBook-ot teljesen ingyenesen. Figyeld, kövesd és másold a Tőzsdegurukat Te is!