Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bookline

Re: nincs cím

#585223 Arsene Lupin Előzmény: #585217

Egy ilyen vállalkozás sokáig veszteséges. A probléma az, hogy a magyar cég semmi olyat nem tud, amit ne tudnának nála sokkal jobban kinti mamut cégek, akik bármikor megjelenhetnek nálunk.

"Az időszak végén megújult a Shopline törzsvásárlói programja, melyhez az m1 elismert és professzionális műsorvezetőjét, D. Tóth Krisztát sikerült megnyerni."

Szánalmas, pitiáner, mucsai.

Én nagy ívben kerülném a papírt.

Amióta a BÉT-et nézem ez…

#585217 walex

Amióta a BÉT-et nézem ezek mindig mínuszt hoznak össze papíron.

Ha valami ennyi időn keresztül veszteséges, én elgondolkoznék rajta, hogy érdemes-e beletolni a lóvét.

Re: nincs cím

#579795 Zotya32 Előzmény: #579130

na, vki fereg azzal szorakozik, hogy 100 darabokkal forintonkent felcincalja, majd agyononti 500-ig.. agyas volt nagyon...

interjú

#550610 Akibaci

Már nagyon várom a Shopline interjút, ha már BTEL is van, akkor hátha ez is lesz. :)

Re: vélemény?

#542658 Zotya32 Előzmény: #531981

http://bet.hu/newkibdata/111638833/Shopline_feleves_jelentes_2012h1_final.pdf

Az év első három hónapjához, valamint a 2011-es évhez hasonlóan továbbra is a kedvezőtlen makrogazdasági környezet hatása érződik a hazai kiskereskedelemben, ezen belül a könyv- és internetes kereskedelemben. A Shopline-webáruház Nyrt. (korábban Bookline.hu Nyrt., a továbbiakban: Shopline, vagy Társaság) megerősítette működésének alapjait, de a nem tudott bővülést regisztrálni.

Minimális mértékű árbevétel csökkenés mellett, a 2012. első félévi adózás előtti eredmény 26.537 ezer Ft veszteség volt. A tárgyidőszaki eredmény a tavalyi szintnél 8,9 millió Ft-tal volt alacsonyabb. A Társaság az időszakot 39.121 ezer Ft EBITDA-val zárta.

A könyv és egyéb termékek kis- és nagykereskedelmi forgalmából származó árbevétel 1.560,8 millió forint volt. Ezen belül továbbra is a könyv kiskereskedelem árbevétele képviselte a legnagyobb arányt. Az egyéb termékek részesedése az félév során 13% körül mozgott, amely csökkenést jelez mind a 2011-es, mind pedig a 2012 első negyedévi értékesítéshez képest. A visszaesést a drogériai, illetve a játék üzletágak csökkenő forgalma okozza. A nagykereskedelmi forgalom aránya a könyvértékesítésen belül 15% körül alakult.

vélemény?

#531979 Akibaci

Sziasztok,

Kinek mi a véleménye a papírról? Tavasszal volt srv, kivették az alapszabályból a 900 forintos srv. felső határt, a cégvezető 1000 forint fölé tette a reális árfolyamot.

Jelenleg nagyon nyomulnak, D. Tóth Kriszta lett a 'háziasszony', videókat csinál hírességekkel, törzsvásárlói programot indítottak, facebookon, emailen nagyon aktívak, kitelepültek gyereknapra, Balaton Soundra, lesz a Szigeten is Zöldbár, az index.hu tele van shopline reklámokkal.

Fundásan szerintem nagy durranás lesz, az árfolyam meg a béka feneke alatt. Az oké, hogy a teljes közkézhányad nincs 200e db, azaz mondjuk 100mio huf, egy alapnak kicsi, a forintozós spekáknak meg nem mozog eléggé és nem elég csődközeli meg kamu, de hogy ennyire szerencsétlen legyen, azt nem gondoltam volna.

Ha esetleg herceg kispapírvezérekkel akar interjút, akkor Starcz Ákost is megkeresheti. :)

Re: nincs cím

#512772 Akibaci Előzmény: #512602

Sziasztok,

Van még valakinek itt ilyen papírja, érdekel bárkit? Nekem van elég sok, megnézegettem a jelentést, van egy-két gondolatom, de ha az 5% közkézből már senki másnál nincs csak nálam, akkor feleslegesen nem koptatom a billentyűket.

Re: nincs cím

#503220 Sumerologo Előzmény: #503200

A bővülés lassult, de ettől még bővül.:)

Költségek csökkennek, üzemi eredmény javul.

Ha pedig kevesebbet olvasnak az emberek, akkor shoppingolni fognak a shopline-ban.

Nagyon jó a stratégiája a cégnek. Előre "menekülés". Árukapcsolás. Profil bővítés. Stb.

.

Ja és nem ész nélkül teszi a dolgát, pl. hitel ígérvényekre.....