Regisztráció Elfelejtett jelszó

GáborGábor eltávozott

Re: nincs cím

#547937 Csokigyáros Előzmény: #547903

Nyugodj békében Gábor! Emléked, jókedved és sajátos humorod mindig megmarad! Te voltál az első érkező az I. Erdőbényei találkozóra... Isten Veled!

Most vettem észre ezt a …

#547903 prospero

Most vettem észre ezt a szomorú hírt. Én sem ismertem személyesen. Nagyon sajnálom, hogy meghalt. Amikor hosszabb ideig nem ír valaki, pl. ő vagy gentlemanus, de akár mások, akkor reménykedem, hogy azért jól vannak/vagytok.

Őszinte részvétem a családjának és mindazoknak akiknek hiányzik vagy szerették.

:-(!

Csak olvasgattam itt rég…

#546691 oprita

Csak olvasgattam itt rég ,nem zajongtam.Részvétem a közelieknek, úgy látom nem kevesen vannak.Tisztelet az ősöknek,a hősöknek...

Re: GáborGábor eltávozott

#543962 phiona Előzmény: #542734

Gábor :-) hitem szerint látod h mennyien emlékeznek Rád szeretettel :-) hagytál nyomot, lenyomatot a Földön :-)

Igen van h menni kell, van h túl korán – talán mert ebbe az életbe ami fért az megvolt. Az utolsó hónapok piszok kemények lehettek, de a Te választásod volt h magaddal, ezt tiszteletben kell tartani.

Ha mégis materializmus lenne: minden szócséplés, max részvét az ismeretlen hozzátartozóknak (ami természetesen jár, pláne ha gyerekek is, huhh :-((( ) de itt is a Pf-n is Te voltál, a magad műveltségével, tudásával, felülemelkedett és elfogadó humorával a szilárd alapok mellett. Hiányzó színfolt maradsz, a többit meg meglátjuk majd mi is……

Az úton már túl vagy, kívánnivaló max a jövőre :-)

fiatalok pár tanács..egy…

#543473 Ibiza

fiatalok pár tanács..egy öreg pöcstől..a halál kapcsán..sztem Gáborral is értekeztünk ilyeneket..

- élj úgy ne kelljen hazudnod

- minden nap ünnep egy év 365 nap ezt kell kitölteni tartalommal

- egészség legyen..a többit megvesszük..a boldogság csírája mindenkiben benne van (ez by íibiza más néven..nem a rabbi mondta..már olvastam úgy is)

- ha valaki közeli ismerősöd meghal..magadat siratod elsősorban..mert visszavonhatatlan és pontosan tudod mi az amit nem tettél meg mi az amit nem mondtál ki..tehát tedd meg..és mond ki..

Gábor Gábor

#543394 csaje

Isten veled Gábor!

Nyugodj békében!

Amikor eltávozik valaki, aki ráadásul korban közel áll hozzánk, valószínűleg mindannyiankon hasonló gondolatok futnak keresztül.

Ma olvastam ezt, álljon itt mindannyiunk számára megfontolandó gondolatsorként:

A Dalai Láma, amikor arról kérdezték, hogy mi lepi meg leginkább az emberiséggel kapcsolatban, ezt felelte: " Az ember. Mert feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, elfelejti élvezni a jelent. Az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben, úgy él, mintha soha nem halna meg, és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán."

:-(((

Re: Memento

#543393 hosszhuszár Előzmény: #543390

Sokat gondolkodtam rajta, megosszam e veletek, úgy döntöttem igen, így talán tisztább lesz, ami szegénnyel történt, és talán nem haragszik meg érte Gábor sem.....

ezt az üzenetet kaptam tőle, próbáltam lelket önteni belé, segíteni neki, de nem hajlott rá sajnos, beletörődött a sorsába....

2012.02.17 00:20 GáborGábor nincs cím

Szia! Ezt a kérdést nyugodtan passzolhatod. Volt, akit be akartam vonni, és volt, akit nem. (pl. pont Téged - nem) ... ;) Pedig, lassan itt az ideje ... Meg kellene mondanom valakinek, hogy csak pár hónapom van háta, hát ... Neked, mint politikai ellenfelemnek vallom meg, hogy eljárt felettem is az idő. Bár fiatalabb vagyok, mint Te, de vidd tovább azt, amit a magyarságért (is) tettem itt, s bárhol, máshol (nemigen tettem bármiféle konkrét elkötelezettségről tanúvallomást, de ha nézeteiddel ellentétesek is voltak, most bocsánatot kérek, Tőled. Ha közvetlen érdekeid nem sértik, hát állj ki a magyarság mellett helyettem, továbbra is ... Hagyatkozom, mindemellett, a korábban tanúsított hozzáállásodra, és bízom lelki-ismeretem továbbítására a következendő nemzedék lelki ismeretének javítására.. Legyen az magyar, vagy bármiféle más nemzet szülötte, aki magyarnak vallja magát ... Az Erdőbényei képeket bárkitől kérheted. Ez alapján bárki kiadja Számodra ... Üdv! Gábor :)

Re: Memento

#543264 kerikoma Előzmény: #543198

:(((

2009-ben a pf-en egyszer már mondogatta, hogy beteg....

"Kerikoma, Sajna most beteg vagyok, de a tavasz ismét nyeregben talál. :)

Téma: ÉMÁSZ ÁRFOLYAM 2007 VÉGÉRE: 30.000 FORINT

GaborGabor (2009. január 8. - 07:13)"

GaborGabor Hova tüntél, nagy a baj?

Téma: Dumcsi Fórum

kerikoma (2009. január 20. - 18:41)Re: Jó reggelt!

De jó látni téged is GaborGabor. Ezek szerint felépültél már a betegséből és hozod a szokásos formád.

Téma: Csak Csajok

kerikoma (2009. január 15. - 22:22)

Nagyon sajátos humora volt, nagyon bírtam. Részvétem....

Re: Memento

#543198 Bendeguz Előzmény: #543192

Sajnálom, hogy nem ismerhettem. A 2. bényei bulira már nem jött el. Részvétem és szebb újjászületést, jobb életet kívánok neki.

Memento

#543192 Amatoregy

Talán ez volt az utolso (vagy az utolsok közül az egyik) hozzászólása:

"2012.05.17 00:09 GáborGábor (Tisztelt Tag) Re: apa kezdodik!!!!! Címzett: @hosszhuszár

Szarok a világra, papírom nincs, pár napig még boldog vagyok, oszt a létem is nincs!

Szerintem elmenne egy igazi haikunak. Nemde?

:)

privát üzenet válasz erre

"

Ehhez is kell lelkierő...

jh

#543049 Waszeitung

Volt szerencsém találkozni vele Bényén,jó humorú,életerős fiatalembernek láttam...nyugodjék békében,őszinte részvétem!