Regisztráció Elfelejtett jelszó

Háborogni kell!

matgab Előzmény: #1497607

Hát az például elég nagy balekság, hogy addig a mobil appot nem lehetett használni, amíg végig nem mentél az újra regisztráción.

És így 25 sms-t kellett küldeniük (kíváncsi vagyok felszámítják-e a díját), mire regisztráltam és mobilt is le tudtam tölteni.

Anno féltem az új KBC felülettől , de az ellen senki nem emelt panaszt és könnyen kezelhető, átlátható volt. Grafikus megjelenítések voltak benne, csilli villi hülyeségnek érezte az ember, de hozzászoktam és most hiányzik.

A migrációnál a személyi kiadása dátumát elrontották sok embernek, de én jóváhagytam 1900.01.01 -es dátummal és működött.

Az új oldal szerintem még mindig jobb, mint az Erste oldala.

Én 20+ éve vagyok az Equitasnál , azóta felvásárolta a KBC. Aztán visszajött az Equitas Random néven, és annak szerettem a legjobban a felületét (lehet ez amolyan első szerelem), de az Erste azt 15-20 évvel visszadobta a múltba. Itt olyan 10 év visszát érzek.

Nem volt itt átnézés, meg melyik a jobb, a nagyobb cégrész rendszerét kisebb költséggel verik át a kisebb cégrészen, mint fordítva, ezért a nagyobb cég által használt rendszert ráerőltetik a kicsire, akkor is ha az rosszabb.