Tegnap már nyitóban bezúzták a piacot, amiből napközben sem sikerült talpra állni. Úgy tűnik, hogy a sell in may and go away most korábban köszöntött be, de ezzel együtt ismét önbeteljesítő a jóslat.

BUX1212:

alt

Lassan eléri a fejváll célárát a határidő, talán azután sikerül visszatölteni a rést. A két fontos szint 17000 és 17800. Utóbbi felett ismét nyugalom köszönthet a piacokra, alatta azonban a förög dráma folytatódhat.

MOL:

alt

Sokaknak deja vu lehet, de még mindig a csatornában táncol az árfolyam. Egyelőre még kitart az előző lokális alj, és a forgalom is alakul, még a végén duplaalj lesz. 16000 alatt lehet próbálkozni vétellel, azonban stoppot mindenféleképpen tegyünk rá, lehetőség szerint 15700 alá. Nem nagy a kockázat, ha így teszünk.

MTEL:

alt

Tegnap részletesen elemeztem a papírt, aminek ismételten sikerült a leggyengébbnek lennie. Jó gyors az esés, elég pánikosnak néz ki. Ilyen üzemben haladva júniusban már egészen olcsó lesz, azonban nem gondolnám, hogy ilyen hamar megtörténik. Persze a telekommal kapcsolatban nem ez volna az első tévedésem idén, de hát ilyen a tőkepiac és főleg a telekom.

Richter:

alt

Ismét egy személyes showt csinált a papír, így sikerült ellentélezni a telekom zúzást az indexben. Vétellel itt nem próbálkoznék.

Sok sikert!