Rájár a rúd a kisebbik gyógyszer papírra itthon. Nem hatotta meg az első negyedév emelkedése, járja a maga útját.

EGIS 60 perces:

alt

Szép szabályosan csorog lefele, fordulatnak egyelőre nyoma sincs. Ami kis pozitívum, hogy RSI divergencia van, kis jóindulattal. Akkor lesz érdemes venni a papírból, ha törte csökkenő trendjét, addig mindig drágán veszünk.

EGIS napos:

alt

Az előző mélyponthoz sikerült elég hamar visszazuhanni. A forgalmi adatokból jól látszik a tulajdonosi átrendeződés. 15200 ellenállás, támasz 14000. Lehetséges, hogy innen korrigál, de koránt sincs olyan túladott állapotban mint legutóbb. Erős a gyanum, hogy ez nem duplaalj lesz.

EGIS hetes:

alt

Itt mégjobban látszik a duplaalj lehetősége, azonba fontos észrevenni, hogy magasabb a forgalom, mint legutóbb ezen a szinten. A duplaalj esetén legtöbbször jóval alacsonyabb forgalom mellett csorog vissza a papír, de erről itt nem beszélhetünk. A papír 10%-os tulajdonosa építi lefele pozícióját, csökkenti az ország kitettségét. Nem tudom, hogy meddig szándékozik eladni, de TA szempontjából ez sem érdekes. Következő megálló 12500 lehet, végül 9800 következhet. Felfele 15200 az ellenállás, lefele, mint kés a vajon átesett.

Sok sikert!