Továbbra is zajlik a korrekció itthon, egyelőre nem sikerült összehozni további emelkedést.

MOL:

alt

Amíg nyitva a rés felesleges az emelkedés lehetőségével foglalkoznunk. Ha elesik a korábbi mélypont akkor a kialakult zászló alakzatból számolt célárhoz várhatjuk a papírt. Egyelőre nem árulom el mennyi, hogy holnap is visszatérjetek.

MTEL:

alt

A minimum elvárt korrekciós szint 411, ami egyelőre még távol van a jelenlegi árfolyamtól. Legyünk türelmesek, nem kell kapkodni. Telekom amúgy se egy stresszes papír.

alt

Célárat kipipálhatjuk, reméljük idén már láttuk az alját. A két fontos szint tehát 386 és 465. Várhatóan ebben fog sávozni a következő hónapokban, ha bármelyik irányba töri ezt, az hatalmas meglepetés volna.

OTP:

alt

3832-es célárunkat elérte a papír, de korrekciós szakaszban sajnos 3583-as fibonacci szintet nem. Csak megközelítette (pechemre). Forgalom egész jó volt az elmúlt napokon, így továbbra is számíthatunk a pozitív folytatásra.

alt

Célár továbbra is sokkoló, de egyelőre továbbra is ezzel kalkulálhatunk.

Richter:

alt

40k felett azért ritka a levegő, bár az is igaz, hogy tegnapi réssel esés inkább mókás, mint ijesztő. Minimum 38800-ig várhatjuk lefele, de a lényeg, hogy 50MA ne sérüljön. Richterrel azért érdemesfoglalkozni, mert általában Ő az első fecske, ki mutatja az utat...

Sok sikert!