Nem lesznek a jövőben ilyen hosszú időintervallumok elemzés nélkül, de legalább teljesült néhány célár márciusban.

BUX1312:

alt

19000 lesz az igazi vízválasztó a határidőben, ha ismét fölé kerülünk, akkor optimistán számolhatunk és talán lesz tavasz a hazai tőzsdén is. 18700 felett lehet kis longokat nyitni az izgágább kereskedőknek, de illikvid piacon rossz hozam lehetőség ez a rövid pozíció. Új shortot 18900 felett vagy 18200 alatt nyitnék.

MOL:

alt

Jót tenne az árfolyamának egy gáztározó megvásárlásáról szóló bejelentés. 16300-as letörésből számított célár elérésre került, majd erőteljesen pattant a papír. 16k alatt további 8% eséssel számolhatunk, de amíg nem esik el inkább a vételi pozíciókat keresném.

MTEL:

alt

Legutóbbi elemzésemben a 200 naposról lefordulást vártam, ami megtörtént és onnan sikerült végre kitörni fölé az árfolyamnak. Nem csak az országnak, hanem a papírnak is jót tesz az alacsony kamat, ezért lehet még benne potenciál felfele. 465 a kulcsszint hosszútávon, számíthatunk annak meglátogatására, ha csak nem történik valami botrány.

OTP:

alt

Rés betöltve, majd erőteljes emelkedés. 200 napos látogatásától eltekintenék, inkább innen kezdjen bele a további emelkedésbe. 4350 körüli zárás remek volna a hétre, 4200 alatti pedig tragikus. Van benne szépen short, így lesznek küzdelmek a következő napokban.

Richter:

alt

Sokat kellett böjtölni és sok voodoo babát szétszurkálni, de végre teljesült a 33150-200 körüli céláram, ahonnét erőteljesen emelkedett a papír. Én még tartanám a pozíciót, persze 50MA ellenállásról elsőre lefordult a papír. 35500 áttörése esetén irány a kánaán.

Sok sikert!