A vártak szerint a múlt hét második felében konszolidálódott az esés, így ezen a héten várhatóan tovább folytathatja a piac a lejtmenetet.

BUX1312:

alt

Amíg nyitva a rés felfele nem érdemes longban gondolkozni határidőben. Emelkedésbe adni érdemes, stop szintet pedig értelemszerűen ellenállás fölé tenni, ami jelen esetben a rés. Lefelé már nem számítok további jelentős 7-8 százalékot meghaladó esésre.

MOL:

alt

Nagyon gyenge a papír, egyelőre vételekkel nem itt kell próbálkozni. Talán 16500 körül, de van nála sokkal attraktívabb papír is.

MTEL:

alt

Pompás hír jött a vezetéstől az osztalék mértékét illetően, aminek köszönhetően a piac kirobbanóan lelkes volt. Nagyon magas forgalmú gyertyát sikerült csütörtökön összehozni, amiből következtethetjük, hogy a 400-410 közötti szakasz szépen megvették. Általában két verzió szokott történni osztalék papíroknál, vagy előtte túl lelkesen többet áraz be a piac és a potenciális hozamot meghaladó mértékben emelkedik vagy utána kevesebbet esik és betölti a rést. Ezekbe a lehetőségekbe csak az állami mobil cég rondíthat bele. Támasz a rés, amit megközelíteni sem illene, ellenállás 420 környéke. Örvendetes, hogy végre elérte a 200 napos mozgót, de az kevésbé, hogy ilyen alacsony árszint mellett. További emelkedés esetén 465 lesz az első akadály.

OTP:

alt

Nagyon jól tartja magát a papír, várakozásaimon felül. Úgy tűnik egyelőre, hogy nem esik 4500 alá, bár Én továbbra i türelmesen várok. Fontos szintek látszódnak, nem történt változás a papír életében.

Richter:

alt

Továbbra is 33100 környékea célár, egyelőre érdektelenségben oldalazik. Hanyagolandó.

Sok sikert!