Egyelőre csendesedett a májusi eső, azonban a korrekció egészen gyenge egyelőre. Nézzük, honnan indulhat a boldogság.

BUX:

alt

Sikerült visszaadni a teljes idei emelkedést, de legalább 16000 egyelőre megfogta. A grafikont látva többekben felmerülhet a fejváll lehetőségének a gyanuja, aminek nyakvonala 16k. Valószínűleg nyáron szépen kiépülhet alacsony forgalom mellett a jobb váll, ezt követően pedig ősszel eldől, hogy milyen trend lesz ismét a piacon.

BUX1212:

alt

Felfele a rés az első ellenállás, aminek teteje 17300-on található. A mélypontot követő első korrekció 17500-ig tartott, csak felette lesz érdemes longot nyitni.16900 gyenge, 16700 erős támasz.

MOL:

alt

Lassan már őskövületnek számító csökkenő trendcsatornámon most se kellett változtatni. A részvény csorog benne sezépen lefele. 15800 az ellenállás felfele, lefele támasz pedig a korábbi célár 15000 környéke. Forgalom egyelőre nem igen van, így kereskedni se érdemes nagyon vele.

OTP:

alt

Ma forog utolsjára osztalékkal a részvény, így ma még kitarthat a lelkesedés.Az ék tetejéig emelkedhet, de mivel holnap szelvényvágás, így nagyon valószínű, hogy a 3600.as kulcsszint alá visszaesik. Így pedig behalt kitörést láthatunk. 3750 felett optimisták lehetünk, de most még elég messzinek tűnik. 3350-es támasz szint jó volna ha kitartana szelvényvágás után is, mert alatta véleményem szerint elesik a korábbi pánik mélypont.

Sok sikert!