Sajnos ezek a papírok is egyre inkább illikvidebbek, így elég csak esetenként rájuk nézni, ha valami nagyobb változás van,

CIG:

alt

Egészen hétfő reggelig azt hihette az ember, hogy esetleg végre töri a csökkenő éket és elindul felfele. Ennek ellenére azonban egy mély nyitást követően se sikerült talpra állnia,Ami reménykeltő, hogy forgalom nem volt az esésben, de ami probléma, hogy felfele sem. Ezzel együtt 640 támasz, alatta csak a jól bevált 600.

EGIS:

alt

Jelentős mértékű esést követően a korábbi célárhoz tapadt az árfolyam. A forgalom alapján végre valahol vevőt is, de legalább nagyobb piaci tranzakciót láthatunk. Ha sikerülne 15300 környékét felfele elhagynia, akkor 50MA következhet. Lefele nem igen van támasz a 14.000-es aljon kívül. Alatta pedig a távolabbi célár 10900.

FHB:

alt

Bizony itt is volt tulajdonosi helyezkedés, mert az átlagot sokszorosan meghaladó mennyiségű részvény cserélt gazdát pénteken. Maga a bank is csemegézett ezen az árfolyamon. Érdekes kérdés lehet, hogy ki kezdte el likvidálni és miért a papírjait. A hétfői nap mindenesetre annyira pozitívum, hogy magas forgalom mellett nem esett tovább. A 600-as célárból 423 adódik, gondolom nem esne jól az új tulajdonosnak ez a szint. Ha emlékeim nem csalnak, akkor ez mindenkori új mélypontot jelenthet. 600 erős ellenállás.

RÁBA:

alt

Szépet pattant, de nem tartósat. Már ereszkedik is vissza a korábbi mélyponthoz. Felfele 670 megerősített ellenállás, lefele egyelőre 550 lehet gyenge támasz. Forgalom itt alacsonyabb, ezért talán duplaaljat remélhetünk. Elvileg állambácsi nem adja el Q3-ban a részvénycsomagját és remélhető, hogy később se piacra szórás következik.

SYNERGON:

alt

A letört sávot visszatesztelte, majd ismét csorog tovább lefele. Lehetséges, hogy itt egy kis Feng Shuit láthatunk, mert állítólag a csobogó víz jót tesz az ember lelkének. Nem tudom kit boldogít ez a grafikon, de a cég nagyon komoly értékvesztést könyvelhet el az utóbbi évek alapján. Nem tudni hol az alja, de aki megtalálja vegyen. :)

Sok türelmet!