DHI, NYSE. Csak technika, semmi funda. További észletek az rbbj portfolio topicban, vagy itt alul a kommentek között.

Messziről indulunk, nézzük a hetest! A válság csúcsa óta szépet emelkedett, jelenleg a 38,2-es Fibo támaszon áll, az indikátorok egytől-egyig vételen. Ha átviszi a 27,5 dolcsis ellenállást, akkor 33$ a célár. Felette a 2005-ös csúcsoknál 43$ környékén.

alt

Közelebbről naposon már vegyesebb. Látok benne egy csökkenő háromszöget, ami a 16,67$-es támaszról lehozhatja 12,6$-ig. Mivel az elmúlt pár hétben kitört belőle felfelé, visszatesztelte, így talán ez a veszély már nem fenyeget. Első körben el kéne mennie a 27,5$-os ellenállásig, majd onnan a korábban számolt 33-35,5$-os célig. Minden indikátor vételen áll, bár már kezd túlhúzottnak kinézni.

alt

A naposon ha az elmúlt fél évet nézzük, igazi alakzat kavalkádunk van. Hadd ne mondjam, minden abszolút LONG! A piros csökkenő trendet áttörte, van két dupla aljunk (zöld és kék), a céláraik egymást metszik. Bár időtartományban nem tökéletes az Elliott-ciklus, de talán ennek is van létjogosultsága. Ezek alapján a célárak ebben a sorrendben érkeznek: 21.5$, 23.7$, 27.5$. Minden indikátor longban, ezt ismét hangsúlyoznám.

alt