<< újabbak régebbiek >>
3911 2012.05.20 23:49 banyaiz (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @TrendMan

Én a kézilabdát nem szeretem. Abban jók vagyunk és vizilabdában is, de nehezen bírok végignézni egy meccset is, ez igazságtalanság. :)

Még egy curling meccset is látványosabbnak élek meg mint ezeket a sportágakat.

3910 2012.05.20 23:45 banyaiz (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @matgab

Chelsea szinte egész szezonban vergődött, aztán a végére összekapták magukat FA kupa ,és Bl . Erre kb annyi esély volt mint a lottó ötösre, nagy malacuk volt már a Nápoly ellen 1-3-ról továbbmentek. Barca ellen kb 5 góllal kikapnak senki nem szólhat semmit. Döntőben is volt mák rendesen.

Viszont ami nagyon tetszett a játékukban , hogy elhitték győzhetnek, végig küzdöttek, és bejött. Taktitkusan játszottak azért.

3909 2012.05.20 23:34 TrendMan (Tag) Re: nincs cím Címzett: @banyaiz

Én sem szeretem, ha egy csapat beáll és úgy nyer, de ezen a napon átok sújtotta a Bayern-t.

Ilyet én eddig még csak magyar női kézilabda csapatok mérközésén láttam, hogy az utolsó pillanatban mindig történt valami, ami nyertes helyzetből a bukás felé taszitotta az addig vezetőt.

Remek időzitéssel a 83. percben kezdtem el nézni a meccset, épp a bajor gólnál:-)

Onnan egy fordulat az egyenlités, még egy fordulat a bukott tizenegyes és egy harmadik fordulat a tizenegyes párbaj nyert helyzetből történt elvesztése.

Apropó:

Le a kalappal a Fradi női kézilabdásai előtt:-)

3908 2012.05.20 23:03 Kiss Zoltán (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @matgab

Megrendeltem az új idegenbeli narancs/citromsárga mezt,mennyi bogár lesz rajtam! Pénteken

lesz az igazi meccs a spanyol kupáért,hajrá BARCA!!!

3907 2012.05.20 22:57 matgab (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @banyaiz

speciel én utálom ha egy antifocit játszó csapat nyer egy tornát végig úgy, hogy védekezik körömszakadtáig, aztán vagy pontrúgásból vagy egy-egy előrekúrt labdából az egyetlen csatáruk meglóg és szerez egy gólt és nyernek ezzel 1-0-ra vagy kihúzzák 0-0-lal aztán szerencséjük van...

Hajrá Barca!

3906 2012.05.20 18:40 banyaiz (Tisztelt Tag) nincs cím

Izgalmas volt a BL döntő . Ezt sem hittem, hogy valaha ennek az orosz angol perverz házasságból született csapatnak fogok drukkolni de ezt is megértük már 2. alkalommal , először Barca ellen.

Szimpatikus volt ahogy küzdött Chelsea.

X 2012.05.21. 22:37 admin (Rendszer) Hirdetés

.

3905 2012.05.17 23:17 TrendMan (Tag) Re: nincs cím Címzett: @Sumér harcos

Igen érdekes kérdés, hogy miért nem muzsikál úgy, mint anno a PSV-ben - ahol egyébként a nagy cimeket szintén elbukta (jó magyar szokás).

Viszont én most a jéghoki vb-t követtem:

Igen érdekes, hogy a favorit és eddig magabiztos Kanada és USA simánt bukta már a negyeddöntőt is, viszont az eddig botladozó Csehország, Szlovákia és Finnország rutinosan hozta ezt a kört.

3904 2012.05.17 21:51 Sumér harcos (Tisztelt Tag) nincs cím

"Dzsudzsák nagy név, de nem hozott áttörést"

http://pepsifoci.hu/node/112668

3903 2012.05.17 10:57 Arsene Lupin (VIP) Az NB III-ba is kerülhet a Vasas

http://pepsifoci.hu/node/112636#add_new_comment

Nemrég kaptak a kerálytól 100 millát.

http://sportgeza.hu/sport/2012/04/03/vasas100._mtk15/

Kicsit sokba kerül a kerály hobbija. A mezei futás olcsóbb lenne.

3902 2012.05.15 13:04 TrendMan (Tag) Re: nincs cím Címzett: @matgab

Ksz.

Vajon morális csőd vagy nagy dobás Nagy leigazolása a Veszprémhez?

http://sportgeza.hu/kezilabda/2012/05/15/moralis_csod_lenne_ha_nagy_l._visszater/

3901 2012.05.14 20:57 matgab (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @TrendMan

Buzsáky Ákos

3900 2012.05.14 08:22 TrendMan (Tag) nincs cím

Ez alapján a meccs alapján City nem szolgált rá a bajnoki cimre, viszont Sir Alex Fergusonnak adjátok oda a szivgyógyszerét gyorsan:-)

Mintha a QPR-ben is játszana egy magyar, de elvesztettem a fonalat, hogy kicsoda?

3898 2012.05.13 23:26 TrendMan (Tag) nincs cím

Néhány zaftos részlet O'Sullivan előéletéből:

http://sportgeza.hu/sport/2012/05/09/ronnie_o_sullivan/

Nekem a legjobban ez tetszik:

" a 2007-es UK Championshipen régi nagy ellenfelével, Stephen Hendryvel játszott a negyeddöntőben. Mikor kihagyott egy fontos, és könnyen belökhető pirosat, váratlanul kezet rázott a skóttal és a játékvezetővel is, és kiment, feladta a meccset: 20 800 fontra büntették"

:-)))

3897 2012.05.13 21:49 banyaiz (Tisztelt Tag) MU

Milyen kegyetlen módon buktuk a bajnoki címet. City utolsó percekben 2 gólt lő. Grrr. Pedig már zsebben éreztem, volt fogaknak csikorgatása.

3896 2012.05.11 11:02 banyaiz (Tisztelt Tag) nincs cím

http://himalaja.blog.hu/2012/05/10/sokkolo_nap_vegen_ert_le_eross_zsolt?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_05_11&utm_campaign=index

Kemény túlélőtúra lehetett ez a mászás. Egyik embert elvitte a lavina, végén lejönni is alig tudnak.

Adrenalinszint emelő dolog lehet ez a hegymászás, kicsit oroszrulettre hasonlít.

Milyen elfojtott indulatok vannak ebben az írásban , nem hiszem másznak még egyszer együtt ezek az emberek, vagy lehet ez normális a hegyen elszabadulnak az érzelmek.

3894 2012.05.10 00:32 matgab (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Sumér harcos

Persze és ki is jutottunk volna szerintem, ha nem az a .... Koeman az edzőnk előtte 2-3 évig, aki egy már fejlődésnek indult csapatot zilált szét teljesen!

Sousa meg jobb ha kussol, mert ő meg egy sokkal jobb Videotonnal simán kiesett egy hulla gyenge Salzburg ellen a BL selejtező első fordulójában!

Meg én úgy látom, hogy amúgy is egy halálprimitív figura - ugye barátságos meccsen lefejeli az ellenfelet, vagy nyilvánosan nem fogadja Egervári kézfogását...Ergo egy tapló.

szóval az biztos, hogy az egész magyar foci bűzlik, mint egy xarkupac, de Sousa inkább lefelé lóg ki belőle... Sajnos.

3893 2012.05.10 00:07 TrendMan (Tag) Re: nincs cím Címzett: @kosami

Nem érdemes lovagolni a részleteken, lényeg és egyértelmű, hogy javultunk önmagunkhoz és az előző selejtező sorozathoz képest.

Ezt a javulást kell megőrizni és fenntartani, akkor a köv. vb-selejtező sorozatban lehet esélyünk.

3892 2012.05.09 23:28 kosami (VIP) Re: nincs cím Címzett: @Sumér harcos

3891 2012.05.09 23:24 Sumér harcos (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @kosami

szerintem is....

erre majd kitalál neki vmi adok-kapok nyilatkozatot vmelyik mlsz ingyenélő töltelék,gondolom..

3890 2012.05.09 23:20 kosami (VIP) Re: nincs cím Címzett: @Sumér harcos

igaza van!

3889 2012.05.09 23:17 Sumér harcos (Tisztelt Tag) Re: Bundás Fradi..... Címzett: @matgab

igy van.

rajtam mulna,olyan amatör volna az egész,mint a huzat.

lehetne menni 8-12 óra meló után focizgatni ,szervezgetni,aki szeretne még....lehet ilyen szinten akkor is tartana az egész focikatyvasz.

3888 2012.05.09 23:14 Sumér harcos (Tisztelt Tag) nincs cím

Május 9.

"Mivel legutóbb negyven éve szerepelt Európa-bajnokságon Magyarország, a futballtársadalomnak, a játékosoknak, az edzőknek - tulajdonképpen mondhatnám, hogy az egész nemzetnek - fontos lett volna, hogy a válogatott éljen az eséllyel, és részt vegyen a soron következő tornán. Egyszerűen szégyen, hogy Magyarország nem jutott ki a 2012-es Eb-re."

Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője a FourFourTwo magazinnak beszélt a nemzeti csapatról.

3887 2012.05.08 20:21 lagwagoner (Tag) nincs cím

El Kebir: Itt is megtalálható már a "bolsevik" szó (4. oldal). De nem a renitensünk követte el :-)

3886 2012.05.08 12:36 [__AT__] (VIP) Re: A világ legsportszerűbb 11-es rúgása Címzett: @Kissherceg

Ennek alapján a magyar focival kapcsolatban nem lehet íróniát használni, mivel a magyar foci mögött nincs semmiféle tudás sem.

3885 2012.05.08 11:38 banyaiz (Tisztelt Tag) Re: O'Sullivan vs. Carter Címzett: @TrendMan

A király visszaült az őt megillető helyre. Sima volt nagyon miután Ebdonnal elbánt. :)

3884 2012.05.08 11:36 Kissherceg (Kezdő fórumozó) Re: A világ legsportszerűbb 11-es rúgása Címzett: @[__AT__]

kizárták őket az NB1-ből, utána pedig a játékosok szétszéledtek...

Sportminisztériumban dolgozott akkor barátom apja és már tavasszal elkezdődött a történet.

Iróniát akkor érdemes használni, ha van mögötte valamicske tudás.

3883 2012.05.08 11:30 matgab (Tisztelt Tag) Re: Bundás Fradi..... Címzett: @Arsene Lupin

szerintem a magyar focit már csak a fogadási csalások tartják életben évek óta.

Egyszerűen nincsenek szponzorok, nincsenek nézők, nincsen merchandizing, és alig valamicske tévés jogdíjak vannak. Ami még van 1-2 klubnál az az önkormányzati lóvé.

Ezen összegekből képtelenség kigazdálkodni a játékosok/edzők/kisegítő személyzet fizetését (plusz klubelnökök és egyéb irodisták), , létesítményfenntartási költségket, rezsit, utazási költségek stb. stb.

tehát vagy pénzmosoda, vagy fogadási csalás amiből ezeket üzemeltetni lehet. Ennek meg is van az eredménye.

3882 2012.05.08 09:32 TrendMan (Tag) Re: O'Sullivan vs. Carter Címzett: @TrendMan

A snooker vb döntőjében a Barcelona gyözött:-)

http://sportgeza.hu/sport/2012/05/07/vb-donto_snooker/

3881 2012.05.08 09:03 Arsene Lupin (VIP) Re: Bundás Fradi..... Címzett: @matgab

Nem hiszem, hogy pénz volt a dologban. Az tuti lebukás lenne, ők is tudják. A Pápának nagyon kellettek a pontok, a Fradiban meg dolgozott az egészséges bosszúvágy.

3880 2012.05.07 23:19 matgab (Tisztelt Tag) Re: Bundás Fradi..... Címzett: @Kissherceg

sztem egy sima bunda meccs volt. A Pápának ez fontos meccs volt, a Fradinak meg már mindegy gyakorlatilag.

Ilyenkor a Pápa fizet előre és a srácok meg feltesznek egy nagyobb összeget a Tippmixen.

Az elnök örül, a játékosok örülnek, a pápaiak örülnek. Win-win szituáció.

A hosszú táv meg kit érdekel a magyar világban?

3879 2012.05.07 11:01 banyaiz (Tisztelt Tag) Re: A világ legsportszerűbb 11-es rúgása Címzett: @Tapasz

Nem hinném rászorulna a rokkant nyugdíjra, de miért ne vehetne fel ha korábban rendesen fizetett járulékokat? Szerintem egész jól jövedelemező tevékenység lehet ez a hegymászás ezen a szinten ahogy ő művelte még egészségesen és most. Egy -két szponzori szerződés néhány nagy sportszergyártóval , egyéb szponzorokkal. Nem egy olcsó műfaj, de azért komoly reklámérték lehet megmásztam a xy hegyet ilyen bakkancsban, dzsekiben stb. :)

Engem igazán az érdekelne, a család ehhez a megszállottsághoz mit szól.

Családos emberként ilyen kockázatokat felvállalni, fél lábbal. Hegymászás lehet az élete gondolom .

3878 2012.05.07 11:00 [__AT__] (VIP) Re: A világ legsportszerűbb 11-es rúgása Címzett: @Arsene Lupin

Én erre reagáltam írónikusan: "visszaadják a Fradi kiejtését..." mely szerint a kiejtéshez az kellene, hogy mindenki megverje, illetve erre, " száműzték NB1ből fradit.." és három évig ott is tartották a lobbyérdekek miatt, mert mindenki úgy megverte, hogy fel sem tudtak jutni.

Nyilván lehetett volna szebben is írni, de ez reagálás volt, nem önállóan indított gondolatmenet. És megmondom őszintén, ennyiért is kár volt, mert engem annyira nem érdekel a magyarországi focinak - elég gyengén - álcázott pénzmosás, hogy hihetetlen.

3877 2012.05.07 10:48 Tapasz (Kezdő fórumozó) Re: A világ legsportszerűbb 11-es rúgása Címzett: @banyaiz

Remélem nem vesz fel rokkantnyugdíjat (ráadásul önként nyisszantották le a csellót). Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy miből tartja fenn a családját, és ezt a kis olcsó hobbiját.

3876 2012.05.07 10:41 TrendMan (Tag) Re: A világ legsportszerűbb 11-es rúgása Címzett: @Arsene Lupin

A Fradi esete Magyarorszäg keresztmetszete kicsiben.

Épithettek volna egy jó csapatot még amikor a BEK-ben bejutottak a csoport körbe anno az Ajax, Reál és Anderlecht ellen.

Volt pénz elég.

Ehelyett jött a nyerészkedés, tisztességtelen gazdálkodás, hibás döntések sorozata, aztán várták sült csirkét a brit befektető képében és tele volt a sajtó azzal, hogy ez majd mindent megold.

A Fradi olyan, mint egy állatorvosi ló...................

3875 2012.05.07 10:32 banyaiz (Tisztelt Tag) Re: A világ legsportszerűbb 11-es rúgása Címzett: @Arsene Lupin

http://himalaja.blog.hu/2012/05/06/eross_zsolt_a_csucs_alol_fordult_vissza?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_05_07&utm_campaign=index

Műlábbal 8000 méter környékén mászkál oxigénpalack nélkül . Ez már akaraterő. Más bazz egy lábbal még a 2. emeletre is nehezen mászik fel. Hihetetlen ez az ember, ehhez azért kell egy komoly megszállottság. :)

Magyar foci, hát kb 15-20 éve nem nézek Nb i-es meccseket régebben szerettem, de hát ami most megy az szomorú, kb úgy vagyok vele mint a forradalommal ennél mélyebbre csak nem süllyedünk. :)

3874 2012.05.07 10:05 Arsene Lupin (VIP) Re: A világ legsportszerűbb 11-es rúgása Címzett: @[__AT__]

A szokásos módon mellébeszél. Kiesést mondott, pedig kizárás volt. Amúgy évek óta sz*r a Fradi, sajnos.

3873 2012.05.07 09:59 [__AT__] (VIP) Re: A világ legsportszerűbb 11-es rúgása Címzett: @Arsene Lupin

Nem különösebben foglalkoztatott a téma, nekem csak az tűnt fel az egészből, hogy három évig képtelenek voltak feljutni a másodosztályból. Tényleg vérprofi a Vasas lobby, hogy ezt elintézte :)

3872 2012.05.07 09:41 banyaiz (Tisztelt Tag) Re: O'Sullivan vs. Carter Címzett: @TrendMan

Szuper a meccs, teljesen kikapcsolt, kár, hogy ma vége lesz. :)

Nagyon nagy taktikai csata, Ronnie egész új oldalát mutatja nem is emlékszem ennyire türelmesen láttam valaha játszani. Szoros lesz nagyon vsz.

<< újabbak régebbiek >>

Szűrés hozzászólóra a topikban:
Keresés:

Szavazás

Figyeled a stocklandyard reklámjait?
Igen
Nem
Eddig nem, de most már fogom