8329 2012.05.04 08:55 Sumér harcos (Tisztelt Tag) Re: Párttá alakult a 4K! Címzett: @Netmaster

nem engedsz közel magadhoz,az már igaz:)

nem vagy hajlandó eljönni egy talira:)

8328 2012.05.04 08:54 [__AT__] (VIP) Re: Párttá alakult a 4K! Címzett: @nemértem

Akkor vagy nem vagy épelméjű, vagy fogalmad sincs arról, hogy mi az a bolsevizmus.

Ez persze a liberálbolsevizmus módszertana, amivel olyanokra húzzák rá a "bolsevizmus" kifejezést akiknek közük sincs hozzá, egyebekben azért, hogy a sok birka ne vegye észre azt, hogy valójában ők azok. De ezen én nem nyitok vitát, ha jobban megnézed, helyből ott dől meg az elképzelésed, hogy a bolsevik (vö Nagy francia terror) logikája az volt, hogy még saját magukat nyírták ki, darabolták fel, hogy egy kézbe (esetleg nagyon szűk csoport) kerüljön a teljhatalom, miközben kifelé az "egységet" kajabálták.

Namármost, ha megnézed, akkor ez pont a baloldalon van, ahol egymást nyomják fel, ahol nyírják egymást, ahol semmiféle elképzelés sincs, csak annyi, hogy újra a kezükbe kaparintsák a teljhatalmat. Tehát a liberálbolsevik életmód csont nélkül igaz a liberálbolsevik oldalra, ezzel szemben azt, hogy meg akarnak szabadulni az "ellenfelektől", azt elég nehéz elmondani a Fideszre, amit eközben valójában az erős összetartozással és összezárással jellemeznek. Pont antiliberális gondolkodásmód, ha nagyon akarod, akkor ez éppen az uram-bátyámoskodás, az együtt húztuk az igát, összetartunk gondolkodásmód. De ez a liberálbolsevikokra SOHA nem volt igaz. Ők csak egymás hátán akartak előrejutni, és gátlástalanul lőtték agyon egymást, hogy lehetőségük adódott erre. Most is jobban nyírják egymást, mint a jobboldal, hogy úgy mondjam, jelenleg is elég a jobboldalnak, ha hátradől és elnézegeti, ahogy ezek az éhes farkasok felzabálják egymást és saját magukat a híveikkel együtt.

Ha ezen felül megnézed azt, amit az országgal műveltek, akkor megint megláthatod a sztálini módszertant és az ország rombadöntésének módszertanát, amiben a birkák természetesen boldogan bééégettek az ötéves IMF hiteleknek, meg terveknek, aztán egyszer csak azt vették észre, hogy nincs semmijük, az ország tönkrement, és ahogy Sztálin elővette a "szent anyaföldet", és imádkozni kezdett a néphez, úgy nyúltak ezek is mindenhez a mocskos kezeikkel. Aztán az is jellemző, hogy ugye a liberálbolsevikok azok, akiket idegen hatalmak pénzelnek, kezdve ugye a lenini terrorszövetségtől kezdve Moszkván át 56-on keresztül Brüsszelig, mert valós támogatottságuk sohasem volt, maximum az egészen proliknál, vagy azoknál, akikhez Isten kegyelméből és valami különös ok folyományaképpen nem jutott el a terror.

SOHA semmit sem tettek az ország érdekében, mindent csak a saját érdekükben tettek.

Ha szerinted ez nem látható, akkor úgyis hiába magyarázok, ha meg látod és elhazudod, akkor meg főleg minek :) Szóval, én ennyivel a kérdést le is zárnám, ugyanakkor csendben jelzem, hogy már fejben készítem a következő Blog esszémet a liberálbolsevizmusról, mint olyanról. No nem mintha azt hinném, hogy az az igazhívő liberálbolsevikokat meg tudná téríteni, de talán lesz egy két megtévelyedett bárány, aki felocsúdik, ahogy én is tettem, amikor kinyílt a szemem. Nem reménytelen :)

8327 2012.05.04 08:51 Netmaster (Tisztelt Tag) Re: Párttá alakult a 4K! Címzett: @Sumér harcos

Még jó, hogy te is nagyon ismersz, és még el is szoktad olvasni, amit írok. Vagy mégsem. :)

8326 2012.05.04 08:50 Sumér harcos (Tisztelt Tag) Re: Párttá alakult a 4K! Címzett: @Netmaster

ez amolyan bagoly mondja verébnek,hogy nagyfejű:)

neked sem összetett,ne aggodj rajta:)

8325 2012.05.04 08:49 Sumér harcos (Tisztelt Tag) Re: Párttá alakult a 4K! Címzett: @nemértem

és az mszp szdsz mit alkalmazott,gyarapitott a 2002-2010 közötti időszakban?

gondolom épelméjű dolgokat...

8324 2012.05.04 08:44 Netmaster (Tisztelt Tag) Re: Párttá alakult a 4K! Címzett: @[__AT__]

Milyen egyszerű a te életed, ott a vezér, megmondja hogyan állj a dolgokhoz, neked még gondolkodni sem kell, az úgyis megerőltető, és még az egységes bégetést is rombolnád vele. Minden birka álma. :)

X 2012.05.21. 22:29 admin (Rendszer) Hirdetés

.

8323 2012.05.04 08:44 [__AT__] (VIP) Re: Párttá alakult a 4K! Címzett: @[__AT__]

Egyebekben ha óhajtod, nyilván meg tudod azt is magyarázni, hogy mitől lenne valami baloldali azért, mert annak kívánja magát definiálni, illetve, hogy mitől lenne a baloldaliság feltétele, vagy értéke az, hogy ők nem a Fidesz. Sőt mi több, vajon hogyan vezethető le az, hogy egyszercsak feláll egy társaság, amely közli, hogy eddig valójában nem is volt baloldal, de most, hogy ők már vannak, így már van baloldal és aki a baloldalra akar szavazni, az már tud kire szavazni, mert ők már megmondták, hogy a többiek nem bal oldalon vannak, és csak ők a baloldal.

Ha te ezt a gondolatmenetet a liberálbolsevikokon kívül máshol is láttad, kancsal vagy :)

8322 2012.05.04 08:42 nemértem (Új regisztrált) Re: Párttá alakult a 4K! Címzett: @[__AT__]

A Fidesz alkalmazza a bolsevizmus eszközeit, épelméjű ember ezt rég nem vitatja.

8321 2012.05.04 08:36 [__AT__] (VIP) Re: Párttá alakult a 4K! Címzett: @nemértem

Nem áll szándékomban, de ha igen,érteni akarod, akkor gondolkozz el azon, hogy mit épített valaha liberálbolsevik a világban.

8320 2012.05.04 08:28 nemértem (Új regisztrált) Re: Párttá alakult a 4K! Címzett: @[__AT__]

8319 2012.05.04 08:21 [__AT__] (VIP) Re: Párttá alakult a 4K! Címzett: @Netmaster

Öröm látni, ahogy a fene nagy individualizmusban a liberálbolsevik oldal szépen belülről szétmarja és felszalámizza saját magát.

Olyan jó látni a gyakorlatban a valódi énjüket, a kompromisszumra, és úgy általában összefogásra való KÉPTELENSÉGÜKET, azt, ahogy a külön kis klikkesedő galerik a saját érdekeikben mindent szétrombolnak, adott esetben a saját szemétdombjukat is. Individualizmus mindenek előtt, lerombolni a közösséget, ha nincs az egyeduralom a kezükben és nincs másra mód, akkor legalább a sajátjukat rombolják, hogy ne jöjjenek ki a gyakorlatból.

Látod, ez például engem már nem zavar, ezt örömmel látom :)

8317 2012.05.04 00:00 Netmaster (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Sumér harcos

Oké, mit ettél? :)

8316 2012.05.03 23:50 Sumér harcos (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Netmaster

stiliusosan, inkább mit ettél?:)

8315 2012.05.03 21:52 Csusza (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Netmaster

Ez lenne a magyarázat a Jobbik "nem demokratikus" mivoltára?

Lehet, bennem van a hiba, de én ezt nem értem. Vagy rosszul értem, amit mond Vona?

8314 2012.05.03 21:41 Netmaster (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Csusza

??

8313 2012.05.03 21:41 Netmaster (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Sumér harcos

Mit szívtál? :)

8312 2012.05.03 20:36 Sumér harcos (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Netmaster

Te kis LMP vacsi győztes:)

8311 2012.05.03 20:34 Sumér harcos (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Balázs István

igy is van,hogyne...

csak tudnám mit keres még magyar ,judapesten az országgyűlésben?

sőt egyáltalán huzzanak a magyarok végre erről a területről,menjünk tovább ne xarakodjunk...

8310 2012.05.03 14:42 Csusza (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Netmaster

?

8309 2012.05.03 14:40 Csusza (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Balázs István

Tudnám, mit keresnek olyanok az országgyűlésben, akik nem értik, mit keres ott a Székely Himnusz!

8308 2012.05.03 04:34 prospero (Kezdő fórumozó) Gyurcsány "szakdolgozat"

Nem érdekel annyira a téma, de ezen jót röhögtem:

"A vitában Heller elmondta, hogy ő 1951-ben védte meg a szakdolgozatát, 61 évvel ezelőtt. Ezt követően a műsorvezetőhöz fordult és azt mondta: „ha megkérdezi most tőlem, hogy mit írtam benne, el tudom mondani. Azt is, hogy mit kutattam, és hol olvastam”- magyarázta Heller, aki szerint, ha „Gyurcsány lekoppintotta sógora szakdolgozatát, akkor a Guinness-rekordok könyvébe kell betenni, mert ő lesz az egyetlen plagizátor, aki úgy plagizál, hogy megtartja a plagizált munkának a címét is”. „Ilyet én még nem láttam”- tette hozzá Heller Ágnes.""

8307 2012.05.03 00:38 Netmaster (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Netmaster

Amúgy nem tartom jó ötletnek az ilyen leegyszerűsítő kategorizálást, ugyanúgy csak az igazság részleteinek elfedésére irányul, mint pl. a Jobbik-féle cigánybűnözőzés. Amikor a DK-tól hallok ilyet, felröhögök. :)

Pont több párbeszéd az, amire szükség lenne, amiben minél többen részt vesznek, persze kulturált formában. Remélem a Jobbik is az emberek és vélemények sokszínűségében hisz. :)

8306 2012.05.02 22:20 Balázs István (Tag) Re: nincs cím Címzett: @Wall street

Tudnám, mit keres a Székely himnusz az országgyűlésben.!

8305 2012.05.02 22:13 Netmaster (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Csusza

Vonát kérdezted? :)

8304 2012.05.02 21:10 Csusza (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Netmaster

Csak valaki magyarázná már el, hogy mi a túrót jelent az, hogy "demokratikusnak tartott pártok". Hallottam már drágabolgárúrtól és kedvenc riportalanyaitól is, miszerint "a demokratikus pártok és a jobbik".

A Jobbik mitől nem "demokratikus" párt? Nem demokratikus választás útján jutott a parlamentbe, esetleg a párt működése nem demokratikus?

Ezt csak úgy kérdezem, hátha valaki el tudja mondani.

(Ha én jobbikos vezető lennék, már régen perelném az összes ilyen nyilatkozót...)

8303 2012.05.02 19:01 Wall street (VIP) nincs cím

Ezúttal is jobbikos nyomásra énekelte el a Székely himnuszt az Országgyűlés - az LMP-sek kottát kaptak, de hiába, a Zsindex ismét a gazdanépen gúnyolódik

Az alakuló ülésen a Jobbik még "gerillaakcióval" indította el az éneklést, mostanra a hivatalos program része lett. Az LMP-sek Novák Elődtől kapták a kottát, 2010-ben ugyanis némán álldogáltak éneklés helyett - talán azért, mert nem ismerték a dallamot és/vagy a szöveget. Most megtanulhatják.

http://kuruc.info/r/6/95582/

8302 2012.05.01 21:44 Netmaster (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @zeeh_

"Pataky Péter, az MSZOSZ elnöke elmondta, hogy az általuk demokratikusnak tartott pártok - a Fidesz, a KDNP, az LMP, az MSZP - frakcióvezetőit, valamint a Demokratikus Koalíció (DK) képviselőjét hívták meg a fórumra. Harrach Péter, a KDNP, és Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője jelezte, más elfoglaltságuk van, és a frakcióik nevében sem jelent meg senki - mondta az MSZOSZ elnöke, hozzátéve, hogy "ez is egyfajta üzenet, hogy ki az, aki szóba akar állni a szakszervezeti tisztségviselőkkel május elsején"."

Még szerencse, hogy a Fidesz és a KDNP figyelt a látszatra. :)

8301 2012.05.01 21:21 zeeh_ (Tisztelt Tag) nincs cím

...de majd ha visszatérnek, módosítják a Munka Törvénykönyvét, a kihasznált közmunkásoknak (akiknek ők 47000 helyett valami 28500-at adtak) valami szakszervezeti képviseletet fognak adni vagy mi a fenét. Hihetetlen ez a párt, 8 évig voltak hatalmon és képesek minden nap se**et csinálni a szájukból.

Az új libsi banda már a látszatra se figyel. Közösen tartott fórumot az MSZP, a DK és az LMP.

http://belfold.ma.hu/tart/cikk/a/0/130721/1/belfold/DK_LMP_MSZP_biztos_munkahelyekre_van_szukseg

8300 2012.05.01 19:55 Wall street (VIP) Re: nincs cím Címzett: @zeeh_

És azt is mondta, h Orbánt csak a pénz meg a hatalom érdekli.....

8299 2012.05.01 19:37 zeeh_ (Tisztelt Tag) nincs cím

Vicces ez a Mesterházy, "ha az MSZP kormányra kerül."

Te jó ég, most mutatja a híradó,hogy mennyi hülye tapsolt Ferinek...

8298 2012.05.01 18:51 Láma (Kezdő fórumozó) Re: Tizenkét állítás a politikai kereszténységről (Szőnyi Szilárd) Címzett: @matgab

Miből következtetsz az ő bármilyen gyűlöletére?

Bár olvastam itt már gyűlölettől átitatott írásokat, de az elmúlt 3 évben nem nagyon emlékszem olyan írására, hogy szivesen részt venne valamely csoport megszétösszeverésében akár csak bámészkodó, a jelenlétével támogatást nyújtó formában is. Nem lehet könnyű az élet egy ekkora gerendával. Ajtó kilincsét hogy éred el? :)))

"Miért a Talmudot még nem olvastad el? Ott találsz rá elég példát... "

Eddigiek alapján az sokkal izgalmasabb kérdés, hogy te miért olvastad el? :)

8296 2012.05.01 12:14 Netmaster (Tisztelt Tag) Re: Tizenkét állítás a politikai kereszténységről (Szőnyi Szilárd) Címzett: @matgab

Egy indokot mondj, miért olvastam volna el.

8295 2012.05.01 11:51 Ibiza (Tisztelt Tag) Re: Tizenkét állítás a politikai kereszténységről (Szőnyi Szilárd) Címzett: @matgab

sheketz...ezt (is) használják

8294 2012.05.01 11:45 matgab (Tisztelt Tag) Re: Tizenkét állítás a politikai kereszténységről (Szőnyi Szilárd) Címzett: @Netmaster

Miért a Talmudot még nem olvastad el? Ott találsz rá elég példát...

8293 2012.05.01 11:21 Netmaster (Tisztelt Tag) Re: Tizenkét állítás a politikai kereszténységről (Szőnyi Szilárd) Címzett: @matgab

Látom érzékenyen érintett a Lipót bezárása. :)

Példát az emlegetett "kereszténygyűlöletre" gondolom hiába is kérnék, mert legfeljebb a fantáziádban létezik.

8292 2012.05.01 11:11 pepe01 (VIP) Re: Tizenkét állítás a politikai kereszténységről (Szőnyi Szilárd) Címzett: @matgab

Simple ateista :D

8291 2012.05.01 10:40 matgab (Tisztelt Tag) Re: Tizenkét állítás a politikai kereszténységről (Szőnyi Szilárd) Címzett: @Netmaster

Netmaster, te biztos meg tudod mondani, hogy hívják nálatok a kereszténygyűlölőket? Mert ugye az antiszemitákra van külön szavunk. De ti hogy hívjátok magatokat??

8290 2012.05.01 00:31 Netmaster (Tisztelt Tag) Tizenkét állítás a politikai kereszténységről (Szőnyi Szilárd)

http://mandiner.blog.hu/2012/04/30/tizenket_allitas_a_politikai_keresztenysegrol_szonyi_szilard_mi_a_jobb

Még szerencse, hogy a szerző betegesen jóhiszemű, különben a végén még képes lett volna komolyan vehető kritikus véleményt megfogalmazni.

Szűrés hozzászólóra a topikban:
Keresés:

Szavazás

Figyeled a stocklandyard reklámjait?
Igen
Nem
Eddig nem, de most már fogom