Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Mik vogymuk

#1499698 TrendMan Előzmény: #1499674

Jó tehát van egyéni érzelmi felelősségvállalás és van csoportos érzelmi felelősségvállalás.

Előbbi talán akkor jön játékba, ha Csernus előadását hallgatod és ő megkérdezi, hogy ki az optimista a közönség soraiban, erre te felteszed a kezedet, ő kihív, hogy tudnál e beszélni róla, erre te már nem vagy annyira optimista és inkább elkerülnéd a szitut.

Utóbbiról talán akkor beszélünk, ha egy csapatsport képviselőjeként eljutsz az olimpiai döntőbe, mondjuk 12 góllal vezet a kézilabda csapat, a végén mégis veszít, mert a játékosok nem tudnak eléggé építeni egymásra.

Én eddig így vettem le.

Itt van ez az érdekes cikk arról, hogy miért is szoktunk szégyenkezni, érdekes adalékokkal:

https://index.hu/belfold/2024/04/21/felmeres-magya...

Mik vogymuk

#1499674 Koffein Előzmény: #1499667

Abban a részben a csapat felelősségvállalásáról beszélt ha jól rémlik, hogy az egyén ha tisztában van magával, minden helyén van, akkor sikert tud elérni, de csapatban már nem vállalunk felelősséget a másik iránt... én valahogy így fordítottam le... lehet ennél mélyebb, amire gondol, de ennyiből nem tiszta még... úgy összességében az a lényeg szerintem, hogy ha nem változtatunk egyénileg, nem gondolkodunk másként, jöhet bármilyen politikai vezető, ugyanaz lesz a végeredmény...

23-26 percnél tűpontos az elemzés... na itt kéne változni, nem kicsit, hanem nagyon sokat...

Mik vogymuk

#1499667 TrendMan Előzmény: #1499664

Próbálom értelmezni, ami elhangzott, de nem egyszerű.

pl. nem világos, mire gondol akkor, amikor az érzelmi felelősségvállalásról beszél?

Mik vogymuk

#1499664 Koffein Előzmény: #1499661

Érdekes :)

Búvalbaszottság? hazudunk magunknak? mást mutatunk kifele, mást befele? Ez vajon miért van? Nem azért van, mert 100év alatt min.4szer lerabolták a népet? 1vh után, 2vh után, 56 után, 89után, plusz közben a terror.. és nem is említettem az 1900 előtti lerablásokat... még jó, hogy az egyén másként viselkedik a szűk családban, mint amikor ezeregy idegennel beszél, hisz ezt tapasztaltuk generációkon keresztül...

élő adás, ami nem élő

#1499635 TrendMan Előzmény: #1499634

A jobb oldal lebukott.

Egyébként az Eurosporton szoktam látni sportközvetítést, ami korábban történt, mégis 'ÉLŐ' a felirat.

Ezt úgy kell érteni, hogy ... hüpp, hüpp, hüpp, barba trükk ... ha a műsor eredetileg élőben ment, akkor a felvételen miért ne szerepelhetne az élő felirat, hiszen amikor felvették, akkor még élő volt.

Van aki ezt nem érti?