<< újabbak régebbiek >>
25683 2012.05.15 07:48 -EKP- (Új regisztrált) Traderforum nyílt előadás: Hogyan állítsuk élesbe a technikát

Ingyenes webinárium tekinthető meg az alább témában, időpontban:

Traderforum nyílt előadás: Hogyan állítsuk élesbe a technikát

Időpont: 2012. május 17. 18:00

Előadó: Balogh László

Belépni az előadásba legkorábban a kezdés előtt 15 perccel lehetséges az alábbi hivatkozáson:

http://www.elemzeskozpont.hu/content/webinar-belepes

25682 2012.04.24 09:25 -EKP- (Új regisztrált) Skalp kereskedés oktatás nyílt előadása

Skalp kereskedés oktatás nyílt előadása

Időpont: 2012. április 24. 18:00

Téma:

Milyen eredményeket lehet elérni a rövid távú kereskedéssel

Milyen buktatói vannak a skalp kereskedésnek

Hogyan érhetünk el eredményeket, hogyan célszerű nekiállni

Az oktató tapasztalatai a skalp kereskedés veszélyeivel kapcsolatban

Miről szól a májusi skalp oktatás

A belépési linket tartalmazó oldalunk (csak az előadás kezdete

előtt 15-20 perccel kerül fel a hivatkozás):

25681 2012.04.21 01:20 attiati (Tag) Re: nincs cím Címzett: @Mancs

Igazából én sem félek. Gondolom mindhárom fő kereskedési időzónában (eu, ázsia, usa) ott van a az SNB korlátlan eur vételi megbízása a legnagyobb kereskedelmi bankoknál.

Talán ha megjelenne egy jelentős inflációs nyomás, és az 1,20-as árfolyam mellett is brutálisan erősödne a svájci gazdaság, akkor lehet elgondolkodna az snb.

Korábban nem így gondoltam, de addig nem lesz 1,20 alatti árfolyam amíg az snb nem akarja úgy. Erre a fentiek szolgáltathatnának indokot közép és hosszútávon. Rövid távon meg talán akkor engedhetné szándékosan 1,20 alá, ha ki akarná nyírni a spekulációt. Ennek sok értelmét nem látnám. Elveszítene egy halom szövetségest (a megsebzett longosokat), és vérszemet kapnának a shortosok. Más kérdés, hogy egy jelentős alá engedéssel, majd hirtelen 1,20 fölé visszarántással jelentős fájdalmat okozna a shortosoknak is.

25680 2012.04.20 23:48 Mancs (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @Mancs

Summa summárum: a spekulánsok még jóideig tesztelni fogják az snb éberségét, de nem mondható meg, meddig folytatódik ez a játék. De idővel a kijózanodott spekik be fognak állni a másik oldalra. Másik eshetőség, hogy az snb feladja az árfolyamgátat, de erre van a kisebb esély. De valami lesz, mert évekig csak nem lehet vízszintes csíkot rajzolni egy devizapár árfolyamában.

25679 2012.04.20 23:36 Mancs (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @attiati

Remélem nem, mert benn állok vételen kicsivel 1.20 fölött :) Aztán adom is, mert tartós fordulatot rövidtávon nem várok. Hosszabbtávon viszont igen.

Saját devizát korlátlan számban lehet nyomatni és a piacra önteni. Tehát devizát gyöngíteni jegybanki eszközzel könnyen lehet, a fordított eset a nehéz. Legalábbis én így tudom. Idő van, pénz van, az snb pedig - sztem joggal- arra számít, hogy idővel csak javulni fog a devizafronton is a helyzet, a menedékdevizákba való pénzáramlás tartósan megfordul, ami aztán tetemes árfolyamnyereséget is fog jelenteni Svájcnak, hiszen a piacra bocsájtott frank ellenében eurót, dollárt vesz.

Üdv.

25678 2012.04.20 22:57 attiati (Tag) nincs cím

eurchf-ről mit gondoltok, betolható tartósan 1,2 alá?

érvek / ellenérvek?

X 2012.05.21. 22:14 admin (Rendszer) Hirdetés

.

25677 2012.04.19 11:17 Ricsi (Tisztelt Tag) nincs cím

Kaptam egy érdekes levelet a brokimtól

Kedves Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy CFD-FX platformunkon új termék indul április 22-től, a Dollár Basket, a USD/BSK. A termék a dollár mozgását foglalja magában fő devizák súlyozott átlaga ellen, a következő formában:

EUR: 57.6%

JPY: 13.6%

GBP: 11.9%

CAD: 9.1%

SEK: 4.2%

CHF: 3.6%

Ez az instrumentum rendkívül alkalmas a devizapiaci kockázat diverzifikálásra és amerikai portfóliók fedezésére, emellett 20 fejlett piac mozgását jeleníti meg egyszerre.

25676 2012.04.17 20:20 ChyberBoB (Új regisztrált) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @Kezdolap

A levélváltásokból gondolom már meg tudtad fejteni a brókercég nevét :)

25675 2012.04.17 20:19 ChyberBoB (Új regisztrált) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @attiati

Én erre gondolok, mivel iszlám cég áll a háttérben, és gondolom iszlám bank is van ott.

Az Iron FX-nél is van iszlám számla nyitási lehetőség, csak ott még azt is kérik, hogy igazold az iszlám vallásodat, mert az a bank akivel ők kapcsolatban vannak, szintén iszlám és ezt megköveteli. Érdekes. Hogy ne lehessen visszaélni a kamatmentességgel :D :D :D

Nehogy már a csóró tréder egy kis pénzt tudjon keresni...

25674 2012.04.17 20:06 attiati (Tag) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @ChyberBoB

arra gondolsz, hogy a tada se fizet swapot semelyik partnerének, még ha ki is megy a piacra? (és nem is kap)

25673 2012.04.17 19:43 ChyberBoB (Új regisztrált) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @attiati

Én úgy tudom, hogy ki viszik a piacra, csak az iszlám eredetük miatt nem számolnak swapot, és nem is fizetnek.

Nem vagyok antiszemita, de kicsit durvának tartom, hogy ha iszlám lennék, akkor nem kellene kamatot fizetnem, így hogy nem vagyok ez, meg kell. Össze esküvés elmélet szaga van :)

Csak viccelek, de ki tudja...

25672 2012.04.17 18:07 attiati (Tag) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @ChyberBoB

Elhiszem, hogy nem akarsz fizetni, de a brókercégnek ugyanúgy pénzbe kerül a pozíciód tartása. Feltéve, hogy valóban kivitte a piacra.

Talán ezen a ponton kérdőjelezhető meg a Tadawul hitelessége, hisz ők elvileg kiviszik a piacra, és mégis ingyen ebéd van náluk.

A másik lehetőség, hogy van elegendő mennyiségű short-long pozi, amit házon belül össze tudnak párosítani, de itt meg kérdés, hogy honnan szednek össze például annyi eurhuf short pozit swapmentesen, mint amennyi tőkét be tudnak csábítani a swapmentes eurhuf longolás lehetőségével?

Kik azok a hülyék, akik swapmentesen nyitnak pozit, mikor kamatot is kaphatnának? És ezt teszik ugyanakkora mennyiségű pozival, mint amennyit oda tudtak csábítani a swapmentes eurhuf long lehetőséggel.

Ha a házon belüli pozik nem fedezik egymást, akkor ki kell(ene) vinniük a piacra a különbözetet, ami valószínűleg inkább költséget jelent nekik, mintsem hasznot.

25671 2012.04.17 13:46 Kezdolap (Kezdő fórumozó) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @ChyberBoB

igen, köszi

25670 2012.04.17 13:37 ChyberBoB (Új regisztrált) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @Kezdolap

Swap mentes deviza brókert hol lehet?

25669 2012.04.17 12:15 Kezdolap (Kezdő fórumozó) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @ChyberBoB

hol lehet olyat?:)

25668 2012.04.17 06:53 ChyberBoB (Új regisztrált) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @_pda_

Végül is nincsen semmi gáz. :)

25667 2012.04.17 06:50 _pda_ (VIP) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @ChyberBoB

"Egy swap mentes számlám nekem is van, de kellene még egy, hogy diverzifikáljak :) "

csak tőke kérdése, mi a gáz? :))

25666 2012.04.17 06:40 _pda_ (VIP) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @ChyberBoB

"Nekem PP a leghitelesebb, voltam a házában is, és azt kell mondjam, hogy nem szűkölködik."

egen, tudom mástól is

elég egy OFK-t megnézni tőle, elég hiteles mindenféle varázsolás nélkül, és baromi jó pszichot tesznek mögé

25665 2012.04.17 06:38 _pda_ (VIP) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @attiati

"Nincs ingyen ebéd"

ez jó mottó, ennek jegyében nézzétek meg ezt a stratégiát, egyszerű mint a faék, én most ezt tanulmányozom behatóbban:

The DIBS Method . . . No Free Lunch

http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=86766

25664 2012.04.17 06:23 ChyberBoB (Új regisztrált) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @attiati

Devizázok, csak vannak egzotikusak is a listámban, és hosszabb távon trédelek.

Elég magyar fizet a bankoknak kamatot, én nem akarok.

Egy swap mentes számlám nekem is van, de kellene még egy, hogy diverzifikáljak :)

25663 2012.04.17 06:22 ChyberBoB (Új regisztrált) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @_pda_

Talált, süllyedt :)

Tanultam máshol is, ott is ahol ők kezdték, de az az illető aki oktatja a tőzsdét abban a siker... iskolában, nem igazán kereskedett még az életébe, és ha talán mégis, akkor nem abból él. Viszont motiválni azt tud!

Nekem PP a leghitelesebb, voltam a házában is, és azt kell mondjam, hogy nem szűkölködik.

Egyik tanfolyamon az 50.000$os számlájából 68.000 számlát hozott össze három nap alatt, a lebegő profit meg 88.000 dollárig vitte fel a számlát. És ez ki volt vetítve a falra egy projektorral, és mellé egy 5.000$os is, hogy lássuk, hogy azon is ugyanez történik, és mi is fel tudjuk dolgozni. :)

25662 2012.04.17 00:31 attiati (Tag) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @ChyberBoB

Nincs ingyen ebéd, szerintem nem is nagyon létezik swap free számla (valahol lenyeletik a költségét). Tada kivétel. Egyébként milyen instrumentumot kereskedsz, hogy ennyire fontos a swap?

25661 2012.04.16 23:10 _pda_ (VIP) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @ChyberBoB

"Az a tőzsdeiskola ahol tanultam, tanulok, ottis minden tanár, aki nagyon jó tréderek véleményem szerint, ők is ott trédelnek"

FE PP FG

eltaláltam? :)

ők is azt hangoztatják mindíg, h nincs 100-as brokicég, akkora számlát hagyj náluk, amekkora fedezet szükséges a kereskedésedhez

a többit utald vissza

ezért nem is ajánlanak soha senkit

nekem swapfree a számlám

25660 2012.04.16 19:34 ZedRox (Új regisztrált) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @ChyberBoB

Tény, hogy létezik egy felelősség-tudat, ami vagy van valakinél, vagy nincs. Nem gondolom, hogy többezer kapzsi, mohó, nemtörődöm, lúzer, könnyengazdagodnivágyó, tanulninemakaró emberről van szó ezen a piacon. Biztos van ilyen is benne, de a legtöbb nem ezt kereste, csak a tetű banki kamatot szerette volna kicsit megtoldani, hogy előrébb jusson. Lehet kockáztatni, hogy mennyit veszíthetünk, ez jogos felvetés, és az élet minden területére igaz.

De ahol a Tada és a partnerei hibásak (merthogy a Tada is elkövetett olyan jellegű adatszolgáltatási hibákat, hogy csak naaa!!), ott nem lehet csupán szerverhibára gondolni. Ha olyan jellegű szolgáltatást engednek az ügyfelek nyakába - akár csak közvetítőként is - , ahol az általuk most már(!) tisztán láthatóan elsumákolt részletekben lakott az ördög, akkor ott minden elképzelhető.

Szerintem egy üzlet, ami ugye kétoldalú dolog, attól okoz megelégedést a feleknek, hogy hosszú távra, egymást vigyázva terveznek, lépkednek, cselekszenek és gondolkodnak. És most erre ne írja senki, hogy milyen vak vagyok...látom, ami megy mindenhol, de ettől még a szemétkedés nem lesz jó üzlet soha, csak szép lassan kicsinálja a résztvevőket és elveszi a maradék bizalmat is.

Az Alparinál vagy más hasonló nagynál hány többezres hálózat dőlt be mostanában? Tud valaki hasonlóról?

25659 2012.04.16 19:34 ZedRox (Új regisztrált) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @ChyberBoB

Tény, hogy létezik egy felelősség-tudat, ami vagy van valakinél, vagy nincs. Nem gondolom, hogy többezer kapzsi, mohó, nemtörődöm, lúzer, könnyengazdagodnivágyó, tanulninemakaró emberről van szó ezen a piacon. Biztos van ilyen is benne, de a legtöbb nem ezt kereste, csak a tetű banki kamatot szerette volna kicsit megtoldani, hogy előrébb jusson. Lehet kockáztatni, hogy mennyit veszíthetünk, ez jogos felvetés, és az élet minden területére igaz.

De ahol a Tada és a partnerei hibásak (merthogy a Tada is elkövetett olyan jellegű adatszolgáltatási hibákat, hogy csak naaa!!), ott nem lehet csupán szerverhibára gondolni. Ha olyan jellegű szolgáltatást engednek az ügyfelek nyakába - akár csak közvetítőként is - , ahol az általuk most már(!) tisztán láthatóan elsumákolt részletekben lakott az ördög, akkor ott minden elképzelhető.

Szerintem egy üzlet, ami ugye kétoldalú dolog, attól okoz megelégedést a feleknek, hogy hosszú távra, egymást vigyázva terveznek, lépkednek, cselekszenek és gondolkodnak. És most erre ne írja senki, hogy milyen vak vagyok...látom, ami megy mindenhol, de ettől még a szemétkedés nem lesz jó üzlet soha, csak szép lassan kicsinálja a résztvevőket és elveszi a maradék bizalmat is.

Az Alparinál vagy más hasonló nagynál hány többezres hálózat dőlt be mostanában? Tud valaki hasonlóról?

25658 2012.04.16 14:59 ChyberBoB (Új regisztrált) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @ZedRox

Jogosan gyanakodhatsz, mivel véleményem szerint sincsen jó és megbízható brókercég, csak kevésbé rossz. A tadánál én semmilyen problémát nem látok, ami jelen pillanatban folyik, az az egymásra mutogatás, az ügyfelek a qxxl-nél vagy más mam számlákat kezelő cégenél nehezen fogadják el azt a kockázatot, amivel legmerészebb álmaikban sem mertek volna beletörődni, hogy az életük munkáját elveszíthetik. Ez is a kockázatkezelés hiányát bizonyítja, én biztosan nem tettem volna ki annyi pénzt, aminek az elvesztése veszélybe sodorná az egzisztenciámat.

A cégek nem vállalják a felelősséget, ezért mint az ügyfelek, ők is bűnbakot keresnek és találnak is, mert az itt van bőven, még egy indikátor is lehet hibás, ha az illető ember nem képes a tetteivel elszámolni. Már két éve kereskedek ott és soha semmilyen gondom nem volt velük.

Ha veszítek a piacon, mondhatnám én is, hogy ők voltak a hibásak, mert pont amikor nyitottam a pozíciómat nem jól működött a szerverük és ezért... bla-bla-bla. És kit érdekel?

Én akartam ott kereskedni, akkor és azzal amivel tettem, és ha keresek a tréddel akkor biztosan nem emlékeztem volna arra, hogy a szerverük éppen nem működött a tőle telhető legjobban. Érted mit akarok mondani?

Jogilag ki volt a ludas, azt meg majdnem a pénz fogja eldönteni, kinek futja jobb ügyvédre, vagy ügyvédekre. Elvégre, nálunk is jogszolgáltatás van, nem igazságszolgáltatás!

25657 2012.04.16 13:36 ZedRox (Új regisztrált) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @ChyberBoB

Tudok olyat, aki Irbenisnél forgatott közel 100e-t (usd-ben). Aztán mégis baj lett... Valami büdös Tadawulnál is, hogy folyamatosan csődölnek be a brókerei. Vagy csal ő is, vagy eddig hagyta, hogy a szerződött partnerei csaljanak, és ő most igyekszik kimosakodni. Más verzió nincs.

25656 2012.04.16 08:24 ChyberBoB (Új regisztrált) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @_pda_

Én évek óta a tadánál trédele és soha nem volt semmi probléma, szerverleállást sem tapasztaltam náluk, pedig a qxxl még ezt is írta.

Az a tőzsdeiskola ahol tanultam, tanulok, ottis minden tanár, aki nagyon jó tréderek véleményem szerint, ők is ott trédelnek. Több számlájuk is van, és van köztük elég bivaly is, ami 50.000 feletti. Ha ennyit ott mernek hagyni, akkor szerintük sem lehet probléma.

Több iszlám számlás bróker cégről nem igazán tudok.

Olyat nem tudtok esetleg, ahol nagyon alacsony a kamat? Vagy ezt nem figyelitek? Lehet, hogy csak én vagyok ennyire körültekintő, hogy még ezt is belekalkulálom a rendszerembe.

25655 2012.04.15 22:45 _pda_ (VIP) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @ChyberBoB

szerintem sem lehet különösebb gond a Tadawulnál, a qxxl bolhafing hozzájuk képest

25654 2012.04.15 22:40 aSzabe (Új regisztrált) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @ChyberBoB

Erről más fórumon írt a "vasember". Az iszlám kollégáktól kezdve az arab nyelvű beszélgetésig mindent bedobott. Lényeg, hogy nagyon az kell az ironhoz legyél.

25653 2012.04.15 21:43 ChyberBoB (Új regisztrált) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @attiati

Semmitől sem félek, csak nézelődök más felé is.

Néztem őket én is, és azt találtam, hogy csak 10 napig swap mentesek, ha igazolom, hogy iszlám vagyok, márpedig nem vagyok. Tadánál ilyesmit nem kértek amikor nyitottam.

11 naptól itt is ketyeg a swap.

FXpro-nál is hirdetnek swap mentes kereskedési számlát, ami egy nagy csapda, mert a második naptól 15$/lot kezelési költséget számolnak fel napon túl tartott pozik után. Ez elég undorító szerintem, de ők tudják.

Honnan kellene igazolnom, hogy iszlám a vallásom? Katolikust sem kellett még sehova igazolnom, bár nem is kérték sehova :)

25652 2012.04.15 20:07 attiati (Tag) Re: SWAP mentes brókercég Címzett: @ChyberBoB

ironfx, de valami "igazolásféleségről" beszélt a supportos csóka. És teljesen újak.

miért, mitől félsz tadawulnál?

25651 2012.04.14 17:20 ChyberBoB (Új regisztrált) SWAP mentes brókercég

Sziasztok.

Tud valaki ajánlani nekem kevésbé rossz iszlám számlás brókercéget?

Tadawulról tudok, de ott most össze csaptak a hullámok, és nem lehet tudni, hogy mi lesz a kimenetele a qxxl és a tada között kibontakozott harcnak, ha van egyáltalán harc.

Elég sokat tartok napon túli pozikat és nem szívesen fizetgetem a swapot.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Az árfolyam legyen veletek.

25650 2012.04.10 11:35 -EKP- (Új regisztrált) Swingtrade kereskedés: tájékozódás a külföldi tőzsdéken

Swingtrade kereskedés: tájékozódás a külföldi tőzsdéken

Időpont: 2012. április 10. 18:00

Előadó: Nagy Attila

Téma:

• fundamentális mutatók vizsgálata, használata a tőzsdei kereskedsében

• részvényszűrő alkalmazások használata a tőzsdei kereskedésben

• részvénykeresés napon túli tőzsdei kereskedés esetén

Belépni az előadásba legkorábban a kezdés előtt 15 perccel lehetséges az alábbi hivatkozáson:

25649 2012.03.29 22:57 kissat (Kezdő fórumozó) nincs cím

Ránézésre a Randomnál:

jó a mikro lot

jó a huf párok díja

--

valaki?

25648 2012.03.29 13:22 _pda_ (VIP) Re: kisbüfi vs NY Címzett: @Kezdolap

nem semmi, szépreményű kezdőknek lehet majd linkelni :))

25646 2012.03.28 12:45 -EKP- (Új regisztrált) Traderforum nyílt előadás: hasznos eszközök a metatraderhez

Traderforum nyílt előadás: hasznos eszközök a metatraderhez

Időpont: 2012. március 29. 18:00

Téma:

• Hline/Tline riasztó indikátor

• SL/TP mozgató expert

• Stop és célárkezelő és pozíció záró scriptek

25645 2012.03.27 21:37 _pda_ (VIP) Re: randomfx Címzett: @-sabe

valamelyik fx brokinak a közvetítői, nem hinném, h saját jogot szereztek az MT4 platformon

szvsz

talán a Mo-i székhely, üf. szolgálat, számlavezetés és betétvédelmi opciók lehetnek az egyik oldalon

25644 2012.03.27 21:11 -sabe (Kezdő fórumozó) Re: randomfx Címzett: @Kissherceg

"Mi az a minimális összeg, amivel devizázhatok?"

"Beutalás a számlára"

egy magyartanár elférne a csapatba...

Ez is csak egy a sok közül, mi értelme lenne náluk számlát nyitni? Semmi...

<< újabbak régebbiek >>

Szűrés hozzászólóra a topikban:
Keresés:

Szavazás

Figyeled a stocklandyard reklámjait?
Igen
Nem
Eddig nem, de most már fogom