<< újabbak régebbiek >>
4498 20:34 Arsene Lupin (VIP) Re: Elszigetelődött a német kancellár? Címzett: @Spade

Nincs más választás, a németeknek mélyen bele kell nyúlniuk a zsebükbe. Tudom, nem igazságos, de ha piacokat akarnak, áldozni is kell rá időnként.

4497 18:41 Spade (VIP) Re: Elszigetelődött a német kancellár? Címzett: @Arsene Lupin

Hát persze Obama Cameron meg Hollande rendelt volna 10 roundot is a kocsmában, de Merkel fizeti a számlát ök mneg egy vasat sem adnak, így könnyü követelni :)

Az meg jó duma h majd az ECB adjon sok pííízt a görög bankoknak meg a f@szom tudja kinek, na meg EU kötvényt is nyomassák, és abból sponsorálják mondjuk a görögöket, csak az a kérdés ha a görögök kiugranak az eurből és becsődölnek akkor a kölcsönöket ki fizeti vissza a kötvényeseknek meg az ECB-nek ? mert h a görögök nem az biztos. de nem is Obama meg nem is Cameron és asszem Hollande se.....más f@szával verni a csalánt sokan tudnak a világban kár h nem olimpiai szám :)

4496 14:54 Arsene Lupin (VIP) Re: Elszigetelődött a német kancellár? Címzett: @Keg Jenő

Ha nem kamu a növekedés, akkor igen.

4495 14:37 Keg Jenő (Tag) Re: Elszigetelődött a német kancellár? Címzett: @Arsene Lupin

Ha növekedés akkor long papa?

4494 10:59 banyaiz (Tisztelt Tag) Re: Elszigetelődött a német kancellár? Címzett: @Arsene Lupin

De nem most szigetelődött el ezen már Sárko idejében is ment a vita folyamatosan.

Merkel helyzete nagyon spéci vsz. Azt a német népnek beadagolni, hogy ők öntsék a pénzt a görögöknek stb, miközben kb az ott az általános vélemény , hogy ezek a görögök alkalmatlanok mindenre, és csak saját mentalitásuknak köszönhetik, hogy fejre álltak, hát ez kb a lehetetlen küldetés.

Pl megoldás lehetne egy egységes, közös EU-s kötvény , mellette sokkal nagyobb pénzpumpák ECB részéről. Ezt már korábban is erőltették franciák, csak németek nem mentek bele.

Egy ilyen lépés Merkelnek a politikai bukását jelentené nagy valószínűséggel, viszont ha nem lépnek és fokozódik a nemzetközi helyzet az is azt jelentheti. "Könnyű" döntés. :)

4493 10:45 Arsene Lupin (VIP) Elszigetelődött a német kancellár?

http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/elszigetelodott_a_nemet_kancellar.167529.html

"A válsághelyzet megoldásában fennmaradt a nézőpontkülönbség a francia és a német fél között, Hollande a növekedést, míg Merkel a költségvetési szigort támogatja. A francia álláspont mellé állt David Cameron, brit kormányfő, és Barack Obama, amerikai elnök is, így a német kancellár a saját álláspontjával meglehetősen elszigetelődött."

Érdekes a helyzet. Nálunk a kerály belekezdett a t*könszúrással felérő megszorításokba, odakünn meg most kezdik el azt, ami Gyurkának nem jött össze.

X 2012.05.21. 21:57 admin (Rendszer) Hirdetés

.

4492 2012.05.18 21:18 banyaiz (Tisztelt Tag) Re: Durva kezdés Címzett: @nemértem

Ugyan nincs mit ez csak az én gondolatom egyáltalán nem biztos így volt.

Szerintem a Bét nézegetésénél vedd azt figyelembe , hogy nagyon kicsi piac vki beledob egy kavicsot az állóvízbe cunami lesz belőle. :)

Ezen még sokat rontott az utóbbi idők gazd poljának nemzetközi megítélése ki van száradva a piac 0 a likviditás.

Vannak azért olyan szereplők is akik hoznak egy döntést és nem egy-két napban gondolkodnak és nem pár 10 vagy pár millió Ft-al. Na ők milyen irányba állnak be ez a nagy kérdés vsz sok más mellett azt pedig ilyen pillanatnyi dolgokból leszűrni nehéz. Plusz amit írtam ezek a napi heti pszichoterápiák. Jó zavaros dolog ez a tőzsde. :)

4491 2012.05.18 21:15 banyaiz (Tisztelt Tag) Re: Durva kezdés Címzett: @hosszhuszár

Ez is egy verzió, benne van a kalapban.

A számomra egyetlen dolog a fő kérdés illetve kettő:

1. Ez az EU-s ügy hová fajul görögöket szűrét kiteszik e , vagy megpróbálkoznak vmi élénkítéssel.

2. A forradalmi helyzet hogyan alakul Imf és egyéb fontos témákban.

4490 2012.05.18 21:09 hosszhuszár (Tisztelt Tag) Re: Durva kezdés Címzett: @banyaiz

valószínüleg, hétvégén elárasztják a médiákat rossz hírekkel, hétfőn meg az is elakar majd adni, aki idáig nem....szerintem..

4489 2012.05.18 21:09 nemértem (Új regisztrált) Re: Durva kezdés Címzett: @banyaiz

Köszönöm, nyilván lehetett így is. Csirke agyammal nem számoltam a hétvégi zárásokkal. De ugyanakkor miért rúgtak bele a sokkal válságállóbb Mol-ba? / mármint a bankokhoz képest válság állóbb/

4488 2012.05.18 21:05 banyaiz (Tisztelt Tag) Re: Durva kezdés Címzett: @Rozsdáskilincs

Pontosan pl szerintem long szempontból a Béten hétfőn akár kedvező is lehet ha ma kiesik magukat amcsik és hétfő az emelkedésről szól új hét stb. Hülyén hangzik de ha ma plusz 1,5%-ban zárnak, de hétfő délelőtt azt visszaadják az rosszabb mint fordítva pszicho szempontból mert ki foglalkozik már ebben a felgyorsult világban, hogy álltak az indexek péntek este , hétfő délelőtti kereskedésben. :)

4487 2012.05.18 20:59 Rozsdáskilincs (VIP) Re: Durva kezdés Címzett: @banyaiz

Zoli másik verzió megcsinálják ma a szintjeiket és hétfőn vidáman pattannak róla ők is. Bonyolult dolog ez:-)

4486 2012.05.18 20:56 Rozsdáskilincs (VIP) Re: Durva kezdés Címzett: @nemértem

kinek volt jó, hogy felhúzta 4- %ra ? Hétfőn rögtön bukóban nyit, valószínű.

Ha addig élek, mint 100 teknősbéka,a tőzsdét akkor sem fogom megérteni...""

:-) Eccerü ezt a játékot arra jáccák ki kit tudja jobban át....ni egy kis pénzért:-) A cégek is jutiból élnek.

Egyébként nem majmoljuk mindig az amikat van hogy önállóskodunk.

4485 2012.05.18 20:55 banyaiz (Tisztelt Tag) Re: Durva kezdés Címzett: @nemértem

Biztos , hogy ma esnek amcsik? Ezek képesek 10 perc alatt 1%-ot felrántani a végén. :)

De főként hétfő reggel , hogy néznek ki a futuresek.

Na komolyra fordítva nem így működik ennek a pszichója szerintem.

Kijött egy görög hír , hogy nehéz lesz kormányt alakítani ez érlelődött szépen lassan amortizálta le az indexeket sokan shortot nyitottak itt ott stb, aztán meg sem tudtak állapodni egy kormányalakításban erre egész héten estek a piacok.

Egyszer a shortot is zárni kell , és van az az ár amin már többen kockázatokat vállalnak egy vétellel, vannak TA vonalak, egyszer elfogynak azoknak az eladói tételei is akik ráparáztak vmire stb. Ki éppen miért hoz döntést.

Konkrétan Otp-nél maradva vki megshortolta 3900-3800-3600 környékéről elég szép profit 300-600 Ft esés mondjuk 2 hét alatt egyszer zárni is kell ahhoz venni kell stb lásd feljebb.

Jövő héten ki tudja mi határozza meg a hangulatot, lehet a görög ügy átmegy pánikba, lehet jön vmi új de pozitív fejlemény és 5 napból 4 napig emelkedés. Ki tudja.

Szóval kb ilyen motívumok lehetnek mögötte vsz.

4484 2012.05.18 20:41 nemértem (Új regisztrált) Re: Durva kezdés Címzett: @Rozsdáskilincs

A legőszintébb kíváncsisággal kérdem, teljesen világos volt, hogy amcsik ma is zakóznak, hétvége életveszélyes, akár Athént is felgyújthatják , de legalábbis ezer rossz hír jöhet,

kinek volt jó, hogy felhúzta 4- %ra ? Hétfőn rögtön bukóban nyit, valószínű.

Ha addig élek, mint 100 teknősbéka,a tőzsdét akkor sem fogom megérteni...

4483 2012.05.18 20:30 Rozsdáskilincs (VIP) Re: Durva kezdés Címzett: @Arsene Lupin

Lupin úr ezt szépen telibe kapta, nem linkre ül itt:-)

4482 2012.05.18 10:09 Rozsdáskilincs (VIP) Re: Durva kezdés Címzett: @Arsene Lupin

érik az eper, lassan itt a cseresznye is."""

OTP is támaszon:-)

4481 2012.05.18 10:08 Rozsdáskilincs (VIP) Re: Durva kezdés Címzett: @Arsene Lupin

Azt mondja a TV átlagban 2.5 szer drágábban telefonálunk mit az EU átlag. hmm...

4480 2012.05.18 09:33 Arsene Lupin (VIP) Re: Durva kezdés Címzett: @Arsene Lupin

A durva kezdés megvolt a piacokon. A napi max körüli zárás is könnyen összejöhet, érik már egy combos technikai korrekció felfele.

Nincs vége a világnak, érik az eper, lassan itt a cseresznye is.

4479 2012.05.18 09:07 Rozsdáskilincs (VIP) Re: Durva kezdés Címzett: @Keg Jenő

http://s14.postimage.org/5uov5jdtt/default.png

Warsóra is hatással van Viktor király:-)

4478 2012.05.18 08:59 Keg Jenő (Tag) Re: Durva kezdés Címzett: @Arsene Lupin

cakkban vagyunk a fidesz elhibázott gazdaság politikája miatt papa. Magyarország cakkban van egy meglehetősen hosszú cikk után" - kezdte előadását Bajnai Gordon volt miniszterelnök a HBLF üzleti fórumán.

4477 2012.05.18 07:41 Arsene Lupin (VIP) Durva kezdés

Nagyon durva lesz a mai kezdés Európában. Nem minket fognak célirányosan verni, de elég lesz a pofonok szele is az eséshez. Szerintem az EURHUF 300 alatt marad, a fegyverletételnek köszönhetően. T*könszúrós napok vártak volna most a szabadságharcosokra.

A durva kezdés ellenére nem tartom kizártnak, hogy napi max mellett zárnak a piacok. Már csak az alját kellene eltalálni.

4476 2012.05.18 05:52 Keg Jenő (Tag) Re: Viccelődnek külföldön Matolcsyék adóötletein Címzett: @Rozsdáskilincs

"Amióta csak tudjuk, hogy a Bajnokok Ligája döntőjét Münchenben rendezik május 19-én, csak egy a célunk, hogy ott legyünk. Még soha, egyetlen csapat sem nyerte meg a Bajnokok Ligáját a saját stadionjában. Mi akarunk az elsők lenni" - mondta nemrégiben Bastian Schweinsteiger, a Bayern mai keretének egyik ikonja, a csapat kevés bajor játékosának egyike.

4475 2012.05.17 14:50 sbbacsi (Tag) Re: Viccelődnek külföldön Matolcsyék adóötletein Címzett: @Rozsdáskilincs

Arra gondoltam amit te írtál:

Ha az első fecske kirepül akkor megy a többi is és vége az európai álomnak.

Akármennyire is kolonc a német gazdaság nyakán a sok ingyenélő EU-s állam, azért nem hinném, hogy szívesen egyedül maradnának mondjuk egy növekvő orosz/kínai befolyású leszakadó (kelet? dél?)európai régió mellett.

4474 2012.05.17 12:34 Arsene Lupin (VIP) Meggyőzték Matolcsyék a londoni elemzőket

http://www.portfolio.hu/gazdasag/meggyoztek_matolcsyek_a_londoni_elemzoket.167402.html

Gyurka biztos bedobott valami perverz unorthodox figurát, ha ennyire sikerült elszédítenie Raffaellát. Hiába no, a charm az charm.

4473 2012.05.17 12:32 nemértem (Új regisztrált) Re: Viccelődnek külföldön Matolcsyék adóötletein Címzett: @Arsene Lupin

"Most kellene kivágni őket az eurozónából, kostet was kostet."

Hajrá magunk ellen! Szép gondolat.

4472 2012.05.17 12:30 Arsene Lupin (VIP) Re: Hollande segíthet Törökországon? Címzett: @Rozsdáskilincs

Kétirányú forgalomra gondoltam.

4471 2012.05.17 12:25 Rozsdáskilincs (VIP) Re: Hollande segíthet Törökországon? Címzett: @Arsene Lupin

Lupin Úr! Maga okos ember. Mongya meg má nekem azon a kapun csak kifele lehet menni vagy esetleg befele is:-)

4470 2012.05.17 12:17 Arsene Lupin (VIP) Hollande segíthet Törökországon?

http://mno.hu/kulfold/hollande-segithet-torokorszagon-1076821

Az lesz csak a hellén pajtások igazi t*könszúrása, ha lecserélik őket a törökökre. Amúgy a törökök komoly katonai és gazdasági erőt képviselnek, és kaput jelentenek az arab világ felé.

4469 2012.05.17 11:31 Rozsdáskilincs (VIP) Re: Viccelődnek külföldön Matolcsyék adóötletein Címzett: @Kissherceg

Mindig csak a mocskos anyagiak:-) Szvsz a németeket más is érdekli:-) Jelen történelmi pillanatban a övék a legnagyobb szerszám minden tekintetben. Meglepődnék ha nem használnák:-)

4468 2012.05.17 11:18 Kissherceg (Kezdő fórumozó) Re: Viccelődnek külföldön Matolcsyék adóötletein Címzett: @Rozsdáskilincs

Még nem tudtak minden lét kimenteni a nagy német cégek.

4467 2012.05.17 10:41 Rozsdáskilincs (VIP) Re: Viccelődnek külföldön Matolcsyék adóötletein Címzett: @sbbacsi

Gazdasági, pénzügyi alapokra helyezed? Olvasnám a véleményed.

4466 2012.05.17 10:32 sbbacsi (Tag) Re: Viccelődnek külföldön Matolcsyék adóötletein Címzett: @Rozsdáskilincs

Akkor ezzel meg is lett válaszolva, hogy miért ragaszkodik hozzájuk Angela!?

4465 2012.05.17 09:08 Rozsdáskilincs (VIP) Re: Viccelődnek külföldön Matolcsyék adóötletein Címzett: @Arsene Lupin

Angelát sem értem, miért ragaszkodik annyira a görögökhöz, miközben azok már őt is támadják. Most kellene kivágni őket az eurozónából, kostet was kostet.""

SZvsz ha az első fecske kirepül akkor megy a többi is. Ezzel vége is az egységes európai álomnak. Jöhetnek a kinaiak, oroszok, amerikaiak. Tudja nem vagyok egy unió fan de mégis jobban szeretném ha Európában az európaiak dominanciája lenne meghatározó.

4464 2012.05.17 08:22 Euroman (VIP) Re: Viccelődnek külföldön Matolcsyék adóötletein Címzett: @Arsene Lupin

szvsz szerint hülyeség volt az euro...Ázsiának sincs közös pénze, D-Amerikának sem....addig is mindenki USD-ben, meg DEM-ben számolt, esetleg nekünk még az ATS volt érdekes a sógorok miatt...ha a görögöknél most drachma lenne, a kutyát nem érdekelné, hogy mi van velük, és a fertőzési hatás is kisebb lenne...évtizedeken keresztül simán fizettünk olaszban nagy líra címletekkel, és abból sem volt gond

4463 2012.05.17 08:02 Arsene Lupin (VIP) Re: Viccelődnek külföldön Matolcsyék adóötletein Címzett: @Rozsdáskilincs

Nagyon bizonytalan hetek, esetleg hónapok elé nézünk a görögök miatt. Angelát sem értem, miért ragaszkodik annyira a görögökhöz, miközben azok már őt is támadják. Most kellene kivágni őket az eurozónából, kostet was kostet.

Mi egyébként lassan menetelnénk már felfele. A forradalom elbukott, Varga Miska pedig egy jó választás a további tárgyalásokhoz. Akár jó fiúk is lehetnénk a vidám hellén gyújtogatók ellenpontjaiként.

Csak hát baromi sok bizonytalanság van most a világban. Ha Angela elbukik az otthoni választásokon, ami nem kizárt, csúnya örökösödési háború fog kitörni az EU-n belül.

4462 2012.05.16 20:21 Rozsdáskilincs (VIP) Re: Viccelődnek külföldön Matolcsyék adóötletein Címzett: @Arsene Lupin

Nyáron lesz a görög tavasz? Idejük volt hogy átgondolják. Magasról tojnak mindenkire. Sőt lassan a Berlinbe járnak pofozkodni.

4461 2012.05.16 19:37 Arsene Lupin (VIP) Re: Viccelődnek külföldön Matolcsyék adóötletein Címzett: @Rozsdáskilincs

A német pógároknak már amúgy is tele a t*kük a görögökkel. Előbb-utóbb az uniós hivatalnokok is bemondják az unalmast.

4460 2012.05.16 19:25 Rozsdáskilincs (VIP) Re: Viccelődnek külföldön Matolcsyék adóötletein Címzett: @Rozsdáskilincs

Felgyújtották egy német uniós hivatalnok feleségének BMW-jét

http://hvg.hu/vilag/20120516_gorog_valsag_merenylet

szélsőbal

4459 2012.05.15 11:36 Rozsdáskilincs (VIP) Re: Viccelődnek külföldön Matolcsyék adóötletein Címzett: @Arsene Lupin

Örülök hogy van. Gondoltam van valami, se tőzsde se politika. Nehéz kenyér ez....

<< újabbak régebbiek >>

Szűrés hozzászólóra a topikban:
Keresés:

Szavazás

Figyeled a stocklandyard reklámjait?
Igen
Nem
Eddig nem, de most már fogom