<< újabbak régebbiek >>

Hozzászólások a következő cikkhez:

Forex robot: Célom, hogy bemutassam általánosan amit egy robot használatakor illetve vásárlásakor mindenképp figyelembe kell vennetek. Beállítások, tesztelések, futtatások, stb. Jelenleg két robot használok élő számlán, melynek eredményéről is beszámolok időnként. Ha bármi kérdésetek van írjatok!

cikk olvasása

785 2012.05.03 22:37 elbuktamapénzem (Új regisztrált) nincs cím

van valakinek valami újabb infója?

eléggé leállt ez az egész.

784 2012.04.17 20:17 Spy007 (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @Tenil

Kedves Károsultak!

Hosszabb külföldi tartózkodásom miatt nem válaszoltam a perrel kapcsolatos érdeklődők leveleire. Idő közben annyi érdeklődés volt, hogy már nem is tudok mindenkinek személyesen válaszolni, ahogy ezt az első időszakban megtettem. Ez nem azt jelenti, hogy nem történt semmi az ügyben, sőt több olyan ajánlatot is kaptunk, ami az általunk elindított lehetőségnél is jobbak. Addig is ajánlom mindenkinek, hogy függetlenül a többi lehetőségtől, a Nemzeti nyomozó irodánál tegyen feljelentést!

A jelentkezők elérhetőségei megvannak és amint van fejlemény az ügyben emailben is jelentkezünk. Aki csak a fórumon keresztül jelentkezett azt arra kérnénk, hogy jelentkezzen emailben is az irbenis-karosultak@mpp.hu mail címen!

Senkit nem szeretnék azzal áltatni, hogy van esély a kártalanításra, de hiba lenne csendben elviselni a veszteséget és hagyni, hogy a kárt okozó tettesek büntetlenül megússzák a dolgot!

783 2012.04.16 10:42 rbbj11 (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @TrendMan

""Nagyon kecsegtető volt az ajánlat" KECSEGTETŐ :)

781 2012.04.12 09:03 hugica (Új regisztrált) Re: IRBENIS? Címzett: @ZedRox

Nem tudom, hogy igaz-e. Én csak azt tudom idézni, amit egy itteni fórumtársunk (Descartes67) írt le: "Irbenis számlakezelője megegyezik a QuantumXXL-el, QuantumXXL tulajdonosa megegyezik az XFX brókercéggel, QuantumXXL tulajdonosa a Qfutures-nek. Tehát QuantumXXL = Irbenis = XFX = Qfutures"

Sőt, többen fejtegették már (meg is nevezve az illetőt), hogy ugyanaz a személy áll mindkét cég mögött, mármint Irbenis Ltd és a QuantumXXL mögött.

Irbenis károsult vagyok én is, amúgy.

780 2012.04.11 21:35 Amatoregy (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @syscow

dolgoztal mar velük valaha?

X 2012.05.21. 21:51 admin (Rendszer) Hirdetés

.

779 2012.04.11 21:15 akifeat (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @syscow

hello

A facebbok link nekem nem elérhető.

Egyébként Irbenis károsult volnék. Nemrég, ahogy a HirTVre kapcsoltam, láttam egy hírt a Quantum XXLről, feltűnt benne egy pillanatra a Tadawulf szó, PSZÁF, rendőrség vizsgálja a történteket.

Ezek alapján (javítsatok ki ha tévednék) ha jól értem itt mindkét cég egyfajta piramis játékot játszott. A rossz tranzakciók direkte nem látszottak, elrejtették, azokat az új ügyfelek pénzével tömték ki. A nyereséges tranzakciók után meg lapátolták ki a pénzt maguknak. A Tadawulfx változtatott februárban, ekkor hirtelen megjelentek a régi, minuszos tranzakciók, és borult a bili

Nekem egy bef tanácsadó cég ajánlotta az Irbenist, és azt mondják perközösség, ügyvédet keresnek a Tada ellen, mert nekik van pénzük, meg a hírnevük stbstb, meg együtt működik velük az Irbenis és talán egy peren kívüli megegyezésből lesz pénz.

Na most, ha jól látom, miután pszáf vizsgálat indul ez már esélytelen. Mivel a cégek ciprusiak meg offshoreok, egy OBA vagy bármi nem fog kártalanítani, behajtható pénz nincs, tehát ebből pénz már nem lesz.

Nem tudjátok van bármi lehetőség? csatlakoznék én bármilyen perközösséghez, bemászok a rendőrségre stb

778 2012.04.09 10:07 syscow (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @ZedRox

Csatlakozzatok!

http://www.facebook.com/groups/384726868214015/

Találni fogunk megoldást, és ügyvédet is, a DAS talán tud segíteni.

777 2012.04.07 14:05 hugica (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @pagadi

Szia pagadi!

Még február közepén ezt írtad:

"48 órán belül kapunk választ a tadawultól és a független ciprusi jogászoktól is akik foglalkoznak már az ügyünkkel és azt mondták hogy bizakodóak!"

A 48 óra azóta már lejárt. Jött valami válasz Tadawultól, vagy a jogászoktól?? Vagy valami infó? Mert én már nem vagyok bizakodó, mint a jogászok...

776 2012.04.07 12:32 ZedRox (Új regisztrált) Re: IRBENIS? Címzett: @Spy007

Akkor ez nagyobb gáz, mint amekkorának tűnik. Egymást cseszegeti itt most mindenki, okoskodik, hogy mit KELLETT meg LEHETETT volna, közben meg van valaki, aki ezreket vezetett meg, és ehhez voltak partnerei. Meddig lehet ezt hagyni, tűrni? :-I :-(

775 2012.04.07 12:28 Spy007 (Új regisztrált) Re: IRBENIS? Címzett: @ZedRox

Ugyanaz az ember! Ez holt biztos.

Én személyesen nem ismerem.

774 2012.04.07 11:25 ZedRox (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @Tenil

Az én ügyvédem konkrétan állítja, hogy Tada nagyon sokat hibázott, főleg adatközlés-kezelés téren. És ugye az egy ilyen jellegű üzletben egyáltalán nem elhanyagolható...

773 2012.04.07 11:24 ZedRox (Új regisztrált) Re: IRBENIS? Címzett: @Spy007

Mr. Irbenisre értettem. Hogy ugyanaz a személy, aki Quantum mögött áll(t)? Sz.L.? Te ismered őt személyesen?

772 2012.04.06 22:47 Spy007 (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @Tenil

Nagyon érdekel, hogy hogyan kell értelmezni a hármas pontot és mi a hivatalos fordítása.

Ha megtennéd, hogy közzé teszed a hivatalos fordítást, akkor megköszönnénk mindannyian.

771 2012.04.06 21:28 Tenil (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @Spy007

A másik fórumba is most írtam, mert mindkét ügyben károsult vagyok, és nagyon sokat buktam. Lefordíttattam hivatalosan az irbenises POA-t (persze utólag, de szántam rá még annyi pénzt), és az általad bemásolt pontot nagyon rosszul értelmezed. Pontosan azt jelenti, de nemcsak ez a pont, hogy amit a tada megkapott kérelmet teljesítenie kellett, mert az számára már olyan, mintha én tájékoztattam volna a meghatalmazottat. Az az időszak pedig nem azt jelenti, hogy nem vehettem volna ki a pénzemet. Egyébként pedig milyen alapon zárta volna le a tada kötéseket, ha nem őt bíztam meg a kereskedéssel? Érdekel engem is egy közös összefogás, de a jogász ismerőseim szerint a tada ez alapján semmilyen szabálytalanságot nem követett el, még akkor is, ha könnyebb lenne megfogni, mint egy seychelles-i céget.:-( Irbenis ellen benne vagyok, mert ők bukták el a pénzemet, habár te itt egy nevet írtál, így akkor lehet, hoyg csak 1 emberről van szó? Amit írtál összefüggéseket elég rosszul hangzanak, hiszen még baleknak is érzem magam, hogy nem egyszer, hanem triplán vertek át, és ugyanazok.

770 2012.04.06 19:28 Spy007 (Új regisztrált) Re: IRBENIS? Címzett: @ZedRox

Ez a kérdés mire vonatkozik?

Mi a biztos?

Mit tudok konkrétan?

Hogy kifizették?

769 2012.04.06 18:28 ZedRox (Új regisztrált) Re: IRBENIS? Címzett: @hugica

Ezt a kérdést komolyan kéne venni, mert ha ez igaz, hogy ő és a kis csapata több ezer ember pénzét játszotta el, akkor megérdemelne egy olyan eljárást, amivel örökre elmegy a kedve a jövőben a robotozástól és még véletlenül sem akar majd újabbakat nyitni, majd abba belecsábítani újabb madarakat... :-(

768 2012.04.06 18:26 ZedRox (Új regisztrált) Re: IRBENIS? Címzett: @Spy007

Ez biztos?!?! Konkrétan tudod??? .......... :-@

767 2012.04.06 09:02 hugica (Új regisztrált) Re: IRBENIS? Címzett: @ZedRox

Irbenis-sel kapcsolatban Descartes67 fórumtárs fejtegette a minap, hogy: "Irbenis számlakezelője megegyezik a QuantumXXL-el, QuantumXXL tulajdonosa megegyezik az XFX brókercéggel, QuantumXXL tulajdonosa a Qfutures-nek. Tehát QuantumXXL = Irbenis = XFX = Qfutures"

Ha valóban íg van, akkor nekünk károsultaknak együtt kellene kezelnünk az ügyet, nem?

766 2012.04.05 23:01 Spy007 (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @Kissherceg

Sokan ezt a POA-t írtuk alá!

3. Unless expressly requested in writing by the Client, the Attorney shall not however be authorized to effect any payments or to withdraw any assets of the Client deposited with TADAWUL FX LTD, except as required to perform the authorized prerogatives as hereinabove. Within the trading interval period (commences on the 12th of October 2011 and ends on 31st of December 2012) the Client is authorized to process any deposits or withdrawals only in the event of closing trading positions. Trading positions are expected to be closed on 2-5 occasions per each quarter, on the execution of which the Attorney will promptly inform the client via e-mail. The Client may place a deposit or make a withdrawal within a time period of 3 days following the receipt of the e-mail. In the event that the Client does not request to deposit or withdraw, he will automatically participate in the next trading period.

Röviden annyit jelent, hogy a TDFX nem fizethette volna ki a pénzt csak , akkor amikor minden kötés le van zárva! A TDFX szerződést szegett! És komoly kárt okozott ezzel!

Ha valaki visszakérte, akkor kifizették!

Ezzel nagyobb kárt okozva a bent maradóknak.

Arról is tudniuk kellett, hogy a számlakezelő átveri az embereket.

Ez egy jól kitalált pilótajáték. Egyikük sem tudta volna megvalósítani a másik nélkül!

Azon sem lepődnék meg, a számla kezelő és a TDFX összebeszéltek volna :)

765 2012.04.05 22:52 Kissherceg (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @Spy007

értem agondolatsort, van benne ráció... A probléma azonban, hogy nem külön számla, hanem gyűjtőszámla volt. A fiktív veszteség matek alapon még nem létezik, tehát az akkor eredményhez mérten fizette ki, akkor nehéz lesz rajta fogást találni. Erősen meglepne...

764 2012.04.05 22:47 Spy007 (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @Kissherceg

A számla bedőlése előtt a TDFX kifizette a teljes összeget a kiszállóknak, figyelmen kívül hagyva az equity-t. Vagyis a bent lévőkre terhelte rá a teljes mínuszt! Ha megfelelően kezelte volna a pénzt, akkor arányosan le kellett volna zárnia a mínuszos kötések arányos részét vagy a POA alapján eljárva csak, akkor fizethette volna ki a pénzt, ha le van zárva minden kötés! Addig bent kellett volna tartania mindenkinek a tőkéjét!

763 2012.04.05 22:40 Spy007 (Új regisztrált) Re: IRBENIS? Címzett: @ZedRox

Ugyan az a ****i kezelte. Sz. László!

762 2012.04.05 22:38 Kissherceg (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @Spy007

érdemes volna a károsultaknak közös irodát megbízni. szvsz, eset hasonló, csak a vádlott különbözik... Tadawult mivel akarjátok perelni?

761 2012.04.05 21:03 ZedRox (Új regisztrált) IRBENIS?

Irbenis-szel kapcsolatban mély hallgatás van. Új infó valakinél? Már csak a Quantumról van szó? Lát valaki a kettő között közvetlen kapcsolatot, amin elindulva rá lehet jönni esetleg valamire? zr.

760 2012.04.05 14:10 Celithrandil (Új regisztrált) Per és feljelentés

szintén csatlakoznék a közös perhez ha elindítjátok, a feljelentést a napokban intézem. privátban adok elérhetőséget. De ha valaki megszerez címet és nevet itthoni felelőshöz az is megfelelő, gondolom van autója ami nekem máris fedezi a költségeimet.

759 2012.04.05 12:51 kelvin (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Zsuzsa

bocs kétszer volt ezért töröltem

Privátban úgy tudsz válaszolni, ha textbox alatti privát üzenet fülre kattintasz, majd a megjelenő fórumozó adatlapján felül van az üzenetküldés

757 2012.04.05 12:09 Zsuzsa (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @Spy007

Szia!

Szeretnék csatlakozni azokhoz, akik pert kívánnak indítani.

Jelezd légy szíves mi a teendő. Károsult vagyok, összesen 1 hónapja voltam bent az alpha és beta-ban, egy tanácsadó ajánlásán keresztül. A pénzem 2/3-a elveszett.( Nem jöttem rá, miként lehet privátra válaszolni).

756 2012.04.03 08:26 Karesssz (Kezdő fórumozó) FOREX REALTIME MOBIL ALKALMAZÁS

Hasznos lehet a FOREX tréderek számára ha épp nincsenek gép közelben:

FOREX REALTIME ÁRFOLYAMOK MOBIL ALKALMAZÁS:

http://www.m.tozsdearnyek.hu/pages/forex_realtime_prices_mobile_applications.html

FOREX REALTIME DIAGRAMOK ÓRÁS ÁRFOLYAMOK MOBIL ALKALMAZÁS:

http://www.m.tozsdearnyek.hu/pages/forex_realtime_charts_1hour_mobile_applications.html

FOREX REALTIME DIAGRAMOK NAPI ÁRFOLYAMOK MOBIL ALKALMAZÁS:

http://www.m.tozsdearnyek.hu/pages/forex_realtime_charts_mobile_applications.html

755 2012.04.02 23:19 Spy007 (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @Fornit

Gyanítom, hogy nem a piacon égett el!

Van rá esély, hogy ezt nem a piac égette el.

De ez nem jelenti azt, hogy nagyobb esély van visszaszerezni!

Nem ringatnék illúziókba senkit!

Viszont szívesen megfingatnám azokat, akik asszisztáltak ebben a lehúzásban,

ezért nem kullognék el lógó orral :)

Annyi infóm van, hogy borsot törjek az illetékesek óta alá!

:)

754 2012.04.02 23:12 Spy007 (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @Amatoregy

Amatoregy: "Az ügyvédi iroda jártas ilyen ügyekban az adott országban?"

Én nem tudok, olyan irodát, aki jártas az ilyen ügyekben,

ezért van rá esély, hogy csak a kiadást fogja növelni.

Mindenki döntse el maga, hogy mekkora volt az összeg, ami elveszett és mi az amit még megér neki egy esély. Mivel összeg még nincs, ezért ezt elég akkor eldönteni, amikor megtaláltuk az irodát, aki foglalkozik vele.

Ismételten jelzem, hogy ha valakinek van lehetősége, akkor azt is jelezheti.

Egyelőre annyit vállaltam, hogy felmérem az igényt!

Mert én nem sok esélyt látok egy olyan perben ahol az egyik feltételezett elkövető a felperes!

753 2012.04.02 23:05 Spy007 (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @elbuktamapénzem

Erre addig nincs válasz, amíg nem tudni hány embert érdekel ez az opció!

Az Irbenisnek nem sürgős, sőt!

elbuktamapénzem: "van e reális esély a pénzünk visszaszerzésére vagy teljes lemondást könyvelhetünk el"

Hát sajnos nem jó a hozam/kockázat! :(

Van az a pénz, amiért érdemes bebuktatni egy évek alatt felépített brókercéget!

A maival együtt ez már az!

752 2012.04.02 23:00 Spy007 (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @Amatoregy

Az általunk folytatott tárgyalás, olyan irodával folyik, aki nemzetközi jogban jártas, de nem ciprusi ügyvéd! Választott bíróság még nincs.

De a bróker magyarországi számlára utaltatta a pénzt, magyar irodával rendelkezik, aki persze most annyit mond, hogy ők csak a marketinggel voltak megbízva, de ennél azért jóval több feladatott láttak el valójában!

Kérdéses, hogy ez magyarországi tevékenységnek minősül-e.

Mivel a jelenlegi irodával csak az előkészítés folyik, ezért konkrét ajánlat, ígérvény még arra sincs, hogy egyáltalán elvállalják-e az ügyet. Amint lehet tudni, hogy kit érdekel egy az 1000-s irodán kívüli lehetőség, lesz konkrét ajánlat. Akinek szimpatikus az foglalkozik vele, akinek nem az nem!

Viszont, ha valakinek van konkrét ötlete vagy ajánlata, akkor minden érdekes lehet.

Ennek a sértett gyűjtésnek nincs más célja, minthogy ne egy olyan iroda képviselje a sértetteket, akit egy olyan cég bíz meg, aki aktív részese annak, hogy a szóban forgó számlák elbuktak!

Véleményem szerint az Irbenis legalább olyan sáros, mint a Tadawul, ezért elég hülyén néz ki, hogy az Irbenis által megbízott iroda képviseli a károsultakat!

Aki bizalmatlan nem ír, nem jelentkezik!

Bár a mai napok fejleményei után úgy gondolom, hogy lesz bőven károsult :(

Hiába figyelmeztettem a quantumos ismerőseimet február 14 után, azt mondták, hogy hülyeség. "A quantummal semmi gond nincs" :(

751 2012.04.02 09:27 Fornit (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @elbuktamapénzem

"..van e reális esély a pénzünk visszaszerzésére.."

Vsz nincsen.

Elégett a piacon.

750 2012.04.01 09:27 Amatoregy (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @elbuktamapénzem

szerintem továbbra is megkérdezném a korábbi hsz-en felvetett kérdésemet?

Az ügyvédi iroda jártas ilyen ügyekban az adott országban?

Vagy csak a kiadást fogjátok növelni?

Jobb tisztázni az elején szvsz...

749 2012.03.31 23:36 elbuktamapénzem (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @elbuktamapénzem

tehetnél fel valami plusz infót is . Hányan vagyunk, mennyi pénzről van szó.mik a kilátások stb.

lehetne szervezni egy személyes találkozót is .

egyéb ötlet bárkitől.

748 2012.03.31 23:29 elbuktamapénzem (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @Spy007

hali.

van valami plusz infója valakinek,?

mennyibe fog kerüli az ügyvédi költség, van e reális esély a pénzünk visszaszerzésére vagy teljes lemondást könyvelhetünk el.

Az irebenis-t nem nagyon látom mozgolódni az ügy terén.

semmi infót nem ad.

Az 1000 ügyvédi iroda pedig csak személyesen ad ki infót.

747 2012.03.29 22:18 Amatoregy (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Spy007

csak kérdem?

az ügyvéd az érintett cég székhelye szerinti ország törvényeit ismeri?

Mi a választott bíróság?

746 2012.03.29 21:36 Magellan (Új regisztrált) nincs cím

Sziasztok!

Erről mit hallottatok?

http://hbmforex.co.uk/

745 2012.03.28 22:42 Spy007 (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @ZedRox

Alakul a csapat. Gyűlnek az infók. Ahhoz, hogy az ügyvéd belevágjon szükség van minél több infóra és minél komolyabb visszaszerzendő tőkére!

Sok jelentkező van már most is, de minél komolyabb mennyiségű károsult gyűlik össze, annál nagyobb az esély a sikerre.

Ezért ismét kérjük azokat, akik még nem jelentkeztek vagy ismernek olyat, akit érint a dolog és részt szeretnének venni egy pártatlan ügyvédek általi feljelentésben az tegye meg.

<< újabbak régebbiek >>

Szűrés hozzászólóra a topikban:
Keresés:

Szavazás

Figyeled a stocklandyard reklámjait?
Igen
Nem
Eddig nem, de most már fogom