Sajnos továbbra se sikerült kitörni a sávból, miben egész nyáron mozgott a piac. Talán szeptember közeledtével ez is megváltozik.

BUX1212:

alt

Csalódás, hogy nem sikerült 17900 felett maradni, de az méginkább, hogy még rést is hagyott a határidő felette. Emiatt 17900-18000 erős ellenállás, aminek meghaladása esetén lehetünk ismét pozitívak. A duplacsúcsból kialakult célárat gyakorlatilag elérte a piac, jöhet a visszateszt. Lefele támasz 17300 környéke.

MOL:

alt

Egyelőre még nem esett el a pánik alj, ami a rettenetes gyorsjelentést követően alakult ki a grafikonon. Azonban eezzel együtt se lehetünk pozitívak, hiszen a rés még itt is nyitva van, így vételi pozíciók nyitása kockázatos. Aki azonban ezt erőltetné 15900 környékén tegye meg, bár Én nem próbálkoznék vele.

alt

Itt jól látszik, hogy pont a kulcsszinten sikerült összehozni a rést, ami így negálta a pozitív folytatást. 50MA se tartotta meg a piacot, lefordult róla, így a múlthéten már említett 15500 következhet.

MTEL:

alt

Még az első fibonacci szintet se érte el az árfolyam, de ami késik, nem múlik. Legyünk türelmesek a papírral, sokszor írtam, hogy itt nem fogunk szívrohamot kapni.

OTP:

alt

A célár elérését követően visszaesett egészen a 3550-es kulcsszint közelébe, ami alá nem kellene zárnia. A napokban ismét a vételi erőnek kellene dominálni a piacán, hogy ne behalt kitörés legyen itt is. Indikátorokban megjelenő divergencia optimizmusra adhat okot, így stoppal érdemes vételt keresni. Támasz 3550 és 3430, ellenállás 3680, 3850.

Richter:

alt

Nagyon megtetszett neki 40.000 felett, de még így se érdemes egyelőre venni. Továbbra is konszolidálással és korrekcióval számolok. 50MA-t várhatóan leteszteli a piac a további emelkedés előtt.

Sok sikert!